- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 5
До обврски би требало,така рекоа...Ај уште еднаш ако може некој нека не посочи на што да обврнеме повеќе вниемание за вториов,поздрав..:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема пуштено втор список. Треба заклучно со 11 глава.колеги заклучно до која тема треба да се учи менаџмент и дали има пуштено втор список?
фалаНема пуштено втор список. Треба заклучно со 11 глава.
па ко што памтам на сè (како за секој колоквиум по економија). инаку вториот беше најлесен(барем за мене).Ќе може некој од постариве колеги да не просветли на што најмногу да обрнеме внимание за вториов колоквиум економија ?
па ко што памтам на сè (како за секој колоквиум по економија). инаку вториот беше најлесен(барем за мене).
Istrazuvanje e do 321 strana i e zakazan oficijalno na 30
ej sakam da prasam kaj mozam da platam za matematika?kako da go najdam kanalot za dragi janev?i kolku pari bara za 6ka?
Мислам дека каналот се викаше суецки, не ме фаќај за збор :smir:
Земи карта на светот, можеби и ќе го најдеш...
Фала за информација барем да се почне од нешто па ако има нешто плус обавестувај
а нека не остават и со 6 страни мислам дека никој нема да се буни
ej sakam da prasam kaj mozam da platam za matematika?kako da go najdam kanalot za dragi janev?i kolku pari bara za 6ka?