Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A ocenki koga se zemaat ima nesto kazano

За тоа не пишуваше ништо. Само кога е увид и дека демек тогаш ќе давала ама на Филолошки. Сепак ова се гласини и колку е точно не знам. А увидот е на 8-ми.

да не има некој прашања менаџмент од февруари оваа година да сподели со нас :vozbud:

дали знае некој каков ќе биде испитот по англиски2

Trgovsko ima nesto istaknato ko rezultati na Zephyr no samo za 15 dusi ima, i ima edna losa skala :P
1.46-53 = 6
2. 54-63 = 7
3. 64-74 = 8
4. 75-83 = 9
5. 84-90 = 10

Trgovsko ima nesto istaknato ko rezultati na Zephyr no samo za 15 dusi ima, i ima edna losa skala :P
1.46-53 = 6
2. 54-63 = 7
3. 64-74 = 8
4. 75-83 = 9
5. 84-90 = 10
Прочитај во документот горе, резултатите се само за тие што полагале сега цел испит. Претпоставувам дека и скалата важи само за нив, а за тие што сме на колоквиум би требало да е малце послаба. Како и да е треба да се информираме, јас имам 83 бода, а убаво кажа еднаш професорот дека од 82 е 10ка, не мислам да сисам за 1 бод.:)

Прочитај во документот горе, резултатите се само за тие што полагале сега цел испит. Претпоставувам дека и скалата важи само за нив, а за тие што сме на колоквиум би требало да е малце послаба. Како и да е треба да се информираме, јас имам 83 бода, а убаво кажа еднаш професорот дека од 82 е 10ка, не мислам да сисам за 1 бод.:)

Ama zosto nekoj vika deka ke dal plus 10 boda i da bide posle 100 max... To est kako statistika

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom