Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам дека е повисоко, секоја година викаат така и пак е исто :) Освен ако не е така поради глобалнава криза :pos:

Од оценките ке имам околу 59 бода, и очекувано ке изгубам околу 1,5 бодови на матура и тоа е (се надевам) околу 97,5 бода.Се надевам дека минатата година успеале да влезат во државна квота оние со сличен бодовен ранг.Се мислам дали да конкурирам на е-бизнис , поради големата конкуренција.
Друже, искрено домашниот есап не излегува секогаш како што треба. Но, дај боже да имаш толку поени, мислам дека со тие поени на која и да е струка да конкурираш ќе те примат во државна квота. Погоре прочитав дека на Е-Бизнис имало многу со сто поени, колку што ми кажаа мене на сите струки само два-тројца биле со сто поени и тоа најверојатно од приватните гимназии.

kako prvo daleku poveke bea so po 100 poeni a i ne bea od privatnite gimnazii, na fin.menadzmet znam deka moj drugar so 96poeni vleze vo privatna kvota i toa bese na sredina nekade,golem problem pravea decimalite....bi ti preporacala da ne se zamaras drzavna ili privatna kvota tuku gledaj da se zapises ti kazuvam od iskustvo kakov haos nastana ovaa godina

Ja imav 96.8 poeni i bev 13 na spisok vo privatna kvota na e-biznis,posledniot sto vleze vo drzavna mi se cini deka imase 97 i neso....

Od koga do koga se podnesuvaat prijavi za kolokviumi???

JA MRAZAM DEBELATA OD STUDENTSKI
JA MRAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LELE KOLKU SAKAM DA JA TEPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I MRAZAM KOGA TREBA DA ODAM NA STUDENTSKI
LELE KOLKU SUM IZNERVIRAN SEA SAMO STO IZLEGOV OD TAMU

LELE KOLKU SAKAM DA JA TEPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

баш е фина жената:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:;)

A toa sto nemame zemeno potpisi po nieden predmet nema vrska so prijavite?

A toa sto nemame zemeno potpisi po nieden predmet nema vrska so prijavite?

ne

__

Ne e eticki toa sto se desava tamu bogami, mada sea nemase neso mnogu butanje za prva god.

Si imam jas planovi za tie od studenstski.... Ama otkoga ke zavrsam fakultet:tapp: :)

да не знае некој коа се полага колоквиуми МТП ЕВТ и надворешна трговија?

i jas ja mrazam !!!!!

pls kazete dali ima nesto sto ne treba da se uci za tret kolokvium trgovsko pravo?...fala...:uvo:

а од колку отвараат студентски 9 или 10? :duel:

Od 12 mi kazaa ama neznam kolku e sigurno!!!

Ако мислите за пријавите, ондак истите се даваат од 10 до 2. Ја денес бев некаде кај 12 и немаше живо пиле на шалтер кај прва, за 10 секунди завршив. За другиве денови не знам како ке биде. . .

Utre i zadutre tesko deka ke nema zivo pile.... Super ako se davaat od 10

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom