Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фала на тие шо ми кажаа :smir:

dali ke ima nesto presmeti ili tabeli po ekonomika na vtor kolokvium voopsto ne sum pojavena, i trgovsko pravo do koja strana treba i dali e nesto otfrleno?
:tapp:

Mozebi ke ima tabela no taa ke bide samo pa prepoznaes za kakva amortizacija se raboti a trgovsko pravo pisuva vo prezentaciite od zephyr od kade do kade tocno

Trgovsko ova so e od 243 do 281 ne treba da se uci? Gi nema ovie strani vo prezentaciite dadeno.

Знае ли некој дали постои мајска сесија?

Da ne znae nekoj asistentkata Marija vo koja grupa drzi vezbi statistika.Koga i kade ako znaete?

Da ne znae nekoj asistentkata Marija vo koja grupa drzi vezbi statistika.Koga i kade ako znaete?
јас имам вежби од Марија во среда во 8 часот , оддел сметководство и ревизија, предавална 3 доле спроти нејзиниот и на Билјана (економија) асистентката кабинетот.

Треба да полагам Управувачко сметководство 1 во априлска сесија, ама дека сум 2 година немам право да го пријавам испитот. Би ве замолил ако може некој што полагал во Априлска, Октомвриска или било која сесија што не важи за нас, што важи само за студентите запишани во 2001/2002 година да ми одговори на следниве прашања:

1. Дали треба да поднесам молба до деканатот и покрај тоа што професорот ме пушти да полагам (или штом ме пуштил професорот да полагам не треба да се поднесува молба)

2. Дали кога ќе го полагам испитот треба да носам пријава?
Или ако го положам испитот професорот ке ми пише оценка на последната страна на индексот, а пријава ќе треба да однесам во јуни кога ќе имам право да го пријавам испитот и тогаш да ми ја напише оценката каде што треба.

Се надевам дека ме разбравте :)

трговско закажа термин за полагање ? :helou:

Ima li nekoj od prethodni godini sto polagale ekonomika vtor kolokvium da kaze sto se padnalo nesto od prilika i na sto da se obrne vnimanie? Za ovoj kolokvium materijalot mi e mnogu nekako tezok,ima premnogu podelbi i raboti sto ne mozat da se naucat pa zatoa ako ima nekoj da pomogne slobodno....

P.S. Znae li nekoj so sigurnost koga e kolokviumot statistika kaj prof.Kalina?

Ima li nekoj od prethodni godini sto polagale ekonomika vtor kolokvium da kaze sto se padnalo nesto od prilika i na sto da se obrne vnimanie? Za ovoj kolokvium materijalot mi e mnogu nekako tezok,ima premnogu podelbi i raboti sto ne mozat da se naucat pa zatoa ako ima nekoj da pomogne slobodno....

Пут под ноги и правец Либро. Скрипта му е мајката, ова не се учи љутски... Мора малце прљаво да се играме иначе маф ни е работа:toe:

Abe skriptata ja uste odamna ja imam,ali fintata e sto lugevo zborat za vtor kolokvium da ucime od kniga pa neznam sea!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom