Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da da kako nema za statistika :) ima za izvoz . Inaku dobro bi ni doslo nekoe mislenje i sovet :)

Leleeee fala za sovetov, kojznae so ke pravev bez nego, hahahahhaha
Epa ne ni ostanuva drug izbor osven konstantno bubanje vo narednite dve nedeli

Слушнав нешто некој кажал дека Драги Јанев му кажал дека на испит ке давал на тие што паднале на 3 колок само 2 задачи од 3 колоквиум материјал. Е сеа ако знае некој колку е ова точно, и ако има повеке информации нека каже?

Слушнав нешто некој кажал дека Драги Јанев му кажал дека на испит ке давал на тие што паднале на 3 колок само 2 задачи од 3 колоквиум материјал. Е сеа ако знае некој колку е ова точно, и ако има повеке информации нека каже?

Еееее ај стварно сечија помош и совет се добредојдени:smir:

Еееее ај стварно сечија помош и совет се добредојдени:smir:

Na tie sho padnaa tret kolokvium im dava shansa ako sakaat da go prepolagaat. Dava 2 zadachi koi treba da se resheni do perfekcija i ako se tochni najmnogu shto moze da se dobie e 6-ka. Normalno, zadachite se od finansiska matematika.:toe:

Руски има абер да објави резултати или од кога ќе пројде испитот ке дознаеме кој што направил?

Е - бизнис прилично строго ги оценија вежбите, ама затоа скалата многу ја намалија, дури и неверојатно. Со 75 поени почнуваше 10ка, кај го има тоа:)
Денес кога бев на увид Марина уште ми вика демек немало да има намалување на скалата, евентуално мала отстапка, зашто според Болоња тоа се бодовите.:pos:

Колегите(асс проф) ја коментираат Болонскта спогодба, а појма си немаат што значи Болдонската спогодба, ако работат според нејзините одредби нека работат до крај со сите нејзини аспекти а не само да се повикуваат на нејзе, ова што го птават они е „САКАМ КАЖАМ НЕЗНАМ РЕЧЕМ„:uvo::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nenene::nenene::nenene::nenene:

Aj ako nekoj znae kade tocno se naoga kancelarijata na prof. Saso Josimovski po e-biznis neka kaze!

А мене некој ако може да ми каже каде е канцеларијата на Љубиша Јаневски (сметководство) и Олгица Блажеска (деловна етика).:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom