Но АКО те остави на дополнителнаЈас го положив математика во февруари и тоа на дополниелна, ако ги имаш решено задачите од комбинациите за испит не би требало да имаш проблеми.Немаше изведување, ако мислиш на форумули.Повеке внимание на веројатноста(омилена му е).
Во случај ако не го положиш испитот и те остави на дополнителна ќе одиш кај него во канцеларија ќе ви даде три теми од материјалот т.е задачите што не ви се точни и од тие три теми ќе ви се паднат две задачи со една решена точна задача го поладаш испитот и имаш 6-ка ништо повеќе.
Ќе ни биде... дозволена.И ке ни биде дозволена збирка на испит сега??
ima malce pomos i od toa Gi najdov site ispitni kombinacii od zbirka reseni tamuAko vi e dozovolena skripta, kolegi morate da polozite, vi treba samo malku rabota t.e ucenje:smir:
aaa i ne se zamarajde so testovi od MAvrovka nema da vi pomognat
Ако одиш на испит и го преполагаш третиов колоквиум ке треба да ги одговараш само прашањата од пос. колоквиум( така ми имаат кажувано).А штом си на испит ке имаш многу поопшти прашања него ли од колоквиум.Третиот колоквиум беше многу теоретски и за размислување.Понудените одговори беа долги и слични меѓу себе, имаше да пресметаш стапка на реален ГДП, вкупен депозит и уште нешто слично,имаше неколку прашања од последната тема,ее што највеќе приметив дека имаше за јавен долг,мон. фискална политика,едно прашање за девизен курс.... ииии не ми текнува веќе.Мислам дека колку толку ти помогнав :wink:полагаше некој трет економија? ај на кој му текне , и ако не му е тешко да пише шо прашања се паднале. одприлика :helou:
Ако одиш на испит и го преполагаш третиов колоквиум ке треба да ги одговараш само прашањата од пос. колоквиум( така ми имаат кажувано).А штом си на испит ке имаш многу поопшти прашања него ли од колоквиум.Третиот колоквиум беше многу теоретски и за размислување.Понудените одговори беа долги и слични меѓу себе, имаше да пресметаш стапка на реален ГДП, вкупен депозит и уште нешто слично,имаше неколку прашања од последната тема,ее што највеќе приметив дека имаше за јавен долг,мон. фискална политика,едно прашање за девизен курс.... ииии не ми текнува веќе.Мислам дека колку толку ти помогнав :wink:
279 ми се чинит имашеMoze da mi kazete ako znae nekoj za smetkovodstvo toj sto e prviot na lista kolku boda imase? Zoso neso slusnav deka spored tie bodovi ke bide ocenuvanjeto!
зошто би биле според првиот?! јас ко што знам минатите години било ако си близу 270 или над имаш 10, ама ако е вака можеби мене повеќе ќе ми одговара...или не?!