Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Finansisko smetkovodstvo ima rezultati, sega mi kazaa deka granicata bila 27 poeni

Луѓе шо ке кажете за менаџмент 3 колоквиум???

Луѓе шо ке кажете за менаџмент 3 колоквиум???

Дека е гола вода материјалот,само многу табели има ама и тие се совладливи.Некако имам претчувство дека пола тест ќе биде од корпоративно управување и дека ќе биде лесен.Се надевам дека и ќе биде:wink:
Батали менаџмент,задутре е главната фешта:vozbud:
Инаку од 9 се полага нели!?

Дека е гола вода материјалот,само многу табели има ама и тие се совладливи.Некако имам претчувство дека пола тест ќе биде од корпоративно управување и дека ќе биде лесен.Се надевам дека и ќе биде:wink:
Батали менаџмент,задутре е главната фешта:vozbud:
Инаку од 9 се полага нели!?

јесте да .... 9-00 sharp

Да, да од 9 до 11.Јас полагам и читалната.
Имам едни прашања од либро и на 2 колоквиум доста прашања се паднаа од нив. Да се надеваме дека и овој пат ке биде така.Само што во овие прашања од вкупно 90 само 6 се од корпоративно управување.

Грешка моја.Има повеќе прашања само размешани.Ајде им се посветувам сега на нив.Со среќа утре.

Kolegi ima nekoj koj polagase denes Megjunarodni???
A ako ima nekoj od disperizranata paralleka u Stip neka se sprema na haos test :)

Да пренесе некој искуство од минатите години трет колоквиум математика? Се паѓаат некои стварно заебани задачи со амортизации и кредити или горе доле се просечни?

Да пренесе некој искуство од минатите години трет колоквиум математика? Се паѓаат некои стварно заебани задачи со амортизации и кредити или горе доле се просечни?
Ајде, не е толку страшно, трет колоквиум кај Драги Јанев не е толку тежок. Штом си ги поминал првите два, Драги Јанев не дава толку тешка стопанска математика. :) Ама тоа не значи дека е прелесно :)

Ej decki kako pominavte denes menadzment, spodelete nekoi impresii :)
inaku znae li nekoj koga ke dava marketing potpisi na onie koi ne polagaat preku kolokviumi?
pozdrav

Ej decki kako pominavte denes menadzment, spodelete nekoi impresii :)
inaku znae li nekoj koga ke dava marketing potpisi na onie koi ne polagaat preku kolokviumi?
pozdrav

Маркетинг потписи за тие што не полагаат преку колоквиуми ќе дава во среда 14.01.2009 од 8 до 9 часот во Предавална 3

Ke vidime utre polagam 3 kolok kaj drage janev ke vidime so ke bide:D se nadevam deka nema da bide mn tesko poso skoro nisto ne znam :nesum:

Luge matematika na tret kolokvium dava li zadaci od konverzija i konsolidacija?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom