- Член од
- 7 ноември 2007
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 9
Denes RM boleduva od rak no ushte ne e potvrdeno dali ima metastaza,i veke ne e vazno komu mu e majka a komu makea poshto sedi sama vo bolnica a i dvata se razocarani od nea
Izvini shto ne gi delam tvoite ubeduvanja.:smir: Iako, ne sum siguren shto tochno treba da me boli...Znam te boli za Srbija ama toa e sto da ti pravam .Golem dolznik nie treba da vrati teritorija nisto drugo nesakam.Tocno se soglasuvam so tebe vo ime na kulturen prosperitet , i dobro sosedstvo neka ni gi vratat odzemenite teritori ,se vo interes na civilizaciskite pridobivki.![]()
Ne be krv aman vo 21 vek ti krv baras , nelisme civilizirani :pos2: Kese sretnat kese dogovorat predsednicite na dvete zemji kesi potpisat i resen problem.Ako toa go mozel Lazo Kolisevski da razmeni teritori netolku odamna vo koj ima i zivi svedoci zasto ne i denesKolku si ti edna golema ( cenzurirano ) iskreno da ti kazam ja vaka , idi be zemi ja taa teritorija . Ubavo ti rece Albos treba krv . Za drzava ne e dovolno da tipkas nego da koles luge ako treba i dosta teras temata kaj sto ne treba gledas praam kulturen muabet so Albancive okolu logika ajd kus tamu.
I momci ne mi odgovorivte okolu logikata i stravot cekam jas
Denes RM boleduva od rak no ushte ne e potvrdeno dali ima metastaza,i veke ne e vazno komu mu e majka a komu makea poshto sedi sama vo bolnica a i dvata se razocarani od nea
well, досаден си, ама горе-доле тоа што сакаш да го потенцираш е вистина.Ok u zagatki. Evejas si znam zasto sum nezadovolen mene ne mi e jasno zasto ti kako povlasten vo RM si nezadovolen sea u 2008 ? Osven ako se nema nekoja teritorijalna pretenzija a utvrdivme deka mozebi se ima ,ama ne e uste momentot .
Muabetot mi e da ne si mackame oci . Vie Albancite sakate Golema Albanija 99% tvrdam sto e normalno i ne go osuduvam jas toa .Bravos vi se moze se izborivte poleka poleka za toa.
Jas samo ne sakam nekoj da mi macka oci , demek nezadovolni demek nemame prava zimi asim da ti bajam prijatele znaeme site deka ne e toa bas taka.
Jas ova go znam uste od pred 10 god koa u vojska mi naprai muabet eden albanec drugar koj bese spreman u Albanija politicki nauki od Tetovo bese negde Zajas mi se cini. Sve mi kaza i za Kosovo i za Tetovo i sve mi e mene jasno ko bel den. znam deka ti toa ne smees da go kazes javno ama toa si e toa. Muabetot mi e vidimo se u citulji treto nema ama barem koa sme tuak na muabet da se ispostuvame i da ne si kazueme sareni lazgi.
Jas iskreno ne ve sakam , bidejki sto e mnogu mnogu e ama ne mozam da Ve pobedam dur ima kvazi patiroti ko ovoj fanatik sto sonuva za golemi Makedonii a ne mrdnue gz od stolce. Ete toa mi e muabetot i da ne se lazeme vise da simneme rukavicite i maskite i da se vidi koj e koj.
Pak ke kazam ne ste Vie krivi nie sme si sami krivi sto sme dopustile i toa e toa idemo dalje novo kolo nova sreca. Leka noc
Нема потреба од симнување бе, ние и маскиран знаеме дека си SWEDEN под друг јузер : ))))Ete toa mi e muabetot i da ne se lazeme vise da simneme rukavicite i maskite i da se vidi koj e koj.
Па можеше да му ги прилепиш и сите досегашни мислења на форумов,би било "појебачки".Мултипл персоналити дисордер е состојба при која дотичниот господин не се познава самиот себе, бидејќи се двајца (или повеќе) господа во телото и умот.
Реков џабе се регистрираш пак. Некој попаметен од тебе смислил решение за вакви ситуации.
Едно прашање, директно. Како се бориш ти? Дедо ми и прадедо ми што мислиш за што се бореле? За ти да имаш ексклузивност над македонија, а да бидам третиран како куче? Дедо ми лично има заклано 6 бугари окупатори. А дедо ти, колку буриња ракија има испиено..Kakov muabet be ti se ligavash tuka na tie sto vrshat etnicko cistneje nad makedoncite, koj si be ti da mi kazuvash za ova zemja kako treba da bide.
Dedomi i pradedomi se borea za ova kako tatkomi i jas nejze, nema ni ti nitu albancite da mi ja odzemish kako pravo da mie tatkovina.
Еве ја ќе ти одговорам. Да сакаа албанците да се отцепат од Македонија, ќе го прифатеа Љупчо, и денеска ќе правев муабет со бугари. Имавме пари да го купиме. Не сакавме.Kolku si ti edna golema ( cenzurirano ) iskreno da ti kazam ja vaka , idi be zemi ja taa teritorija . Ubavo ti rece Albos treba krv . Za drzava ne e dovolno da tipkas nego da koles luge ako treba i dosta teras temata kaj sto ne treba gledas praam kulturen muabet so Albancive okolu logika ajd kus tamu.
I momci ne mi odgovorivte okolu logikata i stravot cekam jas
rymz...ne razbrav dobro 6 bugari ili 6 kokoski ???Едно прашање, директно. Како се бориш ти? Дедо ми и прадедо ми што мислиш за што се бореле? За ти да имаш ексклузивност над македонија, а да бидам третиран како куче? Дедо ми лично има заклано 6 бугари окупатори. А дедо ти, колку буриња ракија има испиено..
Него остај ти дедовците...ти што си направил? Кај беше 2001ва да ги исчистиш албанците, зашто дозволи Македонија да капитулира?