Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
да не подарува некој случајно хаска да си прашам јас?????:smir:
или па продава ефтино можда? ако има ->ПП !!
поздрав!

Мал расен волчјак женка стара 20 дена се подарува.Заинтересирани нека пишат.Кучето нема да го добиете одма пошто треба да биде со мајката одредено време.

КУпувам хаска бела...1-2 месеци......ефтина....или некој ако има на подарок....КОНТАКТ НА ПП ПЛС::::

Мал расен волчјак женка стара 20 дена се подарува.Заинтересирани нека пишат.Кучето нема да го добиете одма пошто треба да биде со мајката одредено време.

Пазарен е веќе.

Таман го најдовме Марко, ни дојде понуда да добиеме мачиња на поклон. Е сега, пошто Марко не го даваме за жива глава, а мачињата се сеуште за поклон, и се многу мали и слатки...повелете...

Прегледај го приврзокот 6878

Кој е заинтересиран да си земе едно (или повеќе) од срцињава, една ПП и среденооо...

Jas sakam,aj daj mi brojce da ti se javam da se dog.pozz

ako nekoj saka na poklon mali ma4enca sposobni za zivot se i sami...majkata e persiska a tatkoto pojma nemam...no ma4incata se zakon dva dadov imam uste dve

Jas baram mace,po moznost persisko ili angorce:cuc:...mmm daj kazi mi neshto podetalno za niv :smir: :wink:

Ај сеа баш да видам кој е нај дарежлив :)

Доколку има некој што подарува маченце или кученце (само не џукела плс) нека ми пише ПП што е можно побрзо.

Прифаќам доколку биде подарок, а секако ќе се почастиме. :smir:

Dali znaj nekoj kako odat cenite na mal doberman ili pit bull? pozz

Бирај пит булче

1c7e0081-8e5e-4f71-ab29-4ea40a826ed4.jpg

100евра за машко 80 за женско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom