Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
мавровски рис екстра поволна цена 20 денари, сочуван со поклон кафез и еден тон месо да ждерит

Со шо се рани.
Имам голема желба за одгледување змија.:baeh::helou:

Јаде што ќе и дадеш, си наебал ако промашиш оброк, сама излага од аквариум и те голта у два потега=)

Јаде што ќе и дадеш, си наебал ако промашиш оброк, сама излага од аквариум и те голта у два потега=)
Па баш и затоа сакам да ја чувам ;) .
Јас сум свесен и одговорен да ги сносам последиците :uvo: .
Само показжи волја и подари ми ја :salut: .
ПозЗ...
Фала однапред !!!
:pos2:

Ako ima nekoj da dava na poklon sibirska haska ili labrador neka se javi odma. Pedigre ne e zadolzitelno.

Inaku da ve izvestam deka ova pogore so barav poklon go povlekuvam bidejki veke najdov kuce.

Дајте бе маче во Битола... Еден другар бара, неможам никаде да му најдам, а моето е машко :helou:

Иам неколку другари од Битола имаат мачки да прашам па ќе ти кажам (али незнам што раси се мачките) :/

П.С. Најди му на твоето некоја типка (од родот мачки се разбира).. после знаеш... они ќе си направат работа и за 3 месеци ќе имаш не маче туку 6-7 мачиња (снаџи се па живи :D ) :)

Дајте бе маче во Битола... Еден другар бара, неможам никаде да му најдам, а моето е машко :helou:

намести си контанјер во дворот пред куќа сами ќе ти дојдам мачките:)

Ako ima nekoj da dava na poklon sibirska haska ili labrador neka se javi odma. Pedigre ne e zadolzitelno.

комшите имаат хаска ја даваат,пиши порака,ако си заинтересиран дојди видија:toe:

luge baram Angliski bulldog po moznost i cena da mi kazete ke vi bidam mnogu blagodaren ako mi pomognete posto prosto sum zaljuben vo vakvi kuchinja
pomagajte ve molam
bulldog_pds.jpg
englishBulldog.jpg
index.ham%20english%20bulldog.jpg

mozebi nema nekoj da mi go vidi oglasot pa zatoa go stavam pak :toe:
daj pomagajte da najdam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom