Албанија очекува кандидатски статус во 2008 година

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Епа ајде една мала игра јас и ти да играме. Во парламентот има мнозинство македонци, доколку се изгласа кој е крив? :) Албанчето?

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
rymz ne mozhesh li da se obedish be.Mu preci toa shto dishesh pa kamoli za toa shto praznuvash

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ај нов си и ти, абц не се убедува :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Епа ајде една мала игра јас и ти да играме. Во парламентот има мнозинство македонци, доколку се изгласа кој е крив? :) Албанчето?
Па само игри играме,и никако да ги доиграме,практично ова било "игри без граници".

rymz ne mozhesh li da se obedish be.Mu preci toa shto dishesh pa kamoli za toa shto praznuvash
Никогаш не сте ни пречеле бе,само си правите болни филмчиња.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703

Se citas li be KetchupAlboz???? ; a be uste malku kamenot vo Kabata ima od crn ko polna mesecina da zasvetli od lutinata sto Muhamed ni kriv ni dolzen ja cuvstvuva .......gledajki gi vasite "fundamentalni" i alboidni gluposti.....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Вака така, и оваа тема ја претворивте во Голема Албанија.

Ко прво, Албанија како држава и те како напредува во последните 10 години. Властите таму не се замараат со тезите на Голема Албанија, Букурешки договор, и што ти ја знам што друго. Караванот си врви. Да работеше Македонија како Албанија, веќе ќе бевме во ЕУ. Но неееее, нас не ни треба ЕУ кога таму има муслимани и албанци, нели ТМРО??

Да ви нацртам малце. Денот кога МК ќе влезе во нато, 40% од младите во мк ќе фатат штикла од МК. Ќе ги напуштат домовите, и нивната земја за која што млатат по форуми. Во истиот ден, ќе дојде странец и ќе ти купи сите убави предели, како Маврово, Пелистер, Галичица, и ќе си направи комплекс одморалишта за немците, жабарите...зашто не би? Добра клима, низок стандард за нив. Границите нема да важат веќе, така да будалештината што маваат груди за Голема *Insert country name* дали албанија, македонија, србија или што ти ја знам, ќе се најдат во небрано. Со векови сме биле едни до други, во низа борби, трагедии, немаштии, и одеднаш ти доаѓаат багра румунци бугари, и како држава ќе ги примиш, дека јебеш га, во ЕУ сме веќе. Државата ќе дели пари од буџетот за даноци кон ЕУ, пари кои идат за нешто што ни сами не знаеме. Сума сумарум, гзот под кирија ќе ни биде. Патриотизмот сакале нејќеле ќе умре.

Па ете, прашувам, сакате Македонија да влезе во ЕУ?? Баталете патриотизам. Не води никаде. Се глупирате сите.

Што се однесува до изјавата на Сали Бериша, не гледам ништо лошо. Им рекол да се разбудат од сонот, дека стварно србите живеат во минатото. What's gone is gone. Идемо даље. Што има па нас да не заболи за Србија па толку ватрено да реагираме по тоа прашање? И дали таа изјава гледано од таа гледна точка, стварно изгледа као "ве ебавме сеа, ќе направиме Голема Албанија" ...

Реално...идеата за Голема Албанија постои само во Македонија, кај албанците, но и кај македонците. Зашто би било тоа така??? Епа народ најлесно се контролира кога е уплашен...исто ко американците... ТЕРОР, ТЕРОР, буум ирак.

What's next?
tokmu taka e... vo pravo si i jas go mislam istoto imas zelena

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
така е
дозволете Албанците да ја водат вашата политика

абе ајде бркај работа

албанија не само што води агресивна политика
туку има и намера да ја оствари истата

тоа лажно лице на напредок брзо ќе се сруши

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Baci jas mislam bev deciden i te zamoliv da mi posocish fakti kade pisuva deka tirana,prishtina,misijata na eu vo makedonija ja pozdravuvaat akcijata

p.s taa vooruzena grupa beshe gore poveke od nekolku meseci i mvr znaeshe za toa i porano
ne samo sto bese nekolku meseci tamu tuku tie densi site bile vo grad(tetovo) taka sto mozele i da gi apsat samo noke odele da prespijat vo brodec.. a sega sto napravija vreva za dzabe toa e druga rabota.. i isto taka vo klipot se slusa kako se zboruva na srpski(pridji mu blize) jbg srpsko maslo :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
мислиш косовските Албанци зборат србијански

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
abe luge denot na znameto se slavese duri i vo srbija(presevo, medvedje i bujanovac) sto se bunite tolku i tamu bese istaknato znameto pred opstinata.. i plus kolku se tie albanci sto ziveat tamu? mislam ne treskajte gluposti sekoj si ima pravo da slavi sto saka. kako sto i vie slavevte za srbija koga stana svetski prvak vo kosarka i sto ima vrska to asekoj si slavi sto saka...

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
вистината те боли
за да бидеш о.к.
не ти требаат проѕирни аргументи
луѓето не се ниту глупави ниту слепи

таа лажна политика на мирољубивост на никого неможеш да му ја сервираш

да си искрен со самиот себе