Новинарите се ретардирани, Љиља е горда, а Тоше почива во мир!

Статус
Затворена за нови мислења.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
никаква корист да се коментира или да се кажува кој колку е глуп во размислување,сите ги гледаме лошите страни а кој ги гледа добрите?имаш другар долги години и заради една грешка маваме клоца.до кај ни менталитетот бе еј народе свестетесе...
никој не даде збор нешто за пред смрта на тоше дали му треба нешто?
а како човек на секого му е потребна помош без разлика дали е богат,славен,сиромав,итн.
како и за името сите си само си збориме лаф муабети..
додека некои користат,ко ќе се мени името тогаш ете не :требаше вака да правиме онака или црвенковски е виновен или пак груевски.
незнам што да пишам подобро да не читам што пишете на нерви ми одете сите.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Друго ... логично е после смртта на Тоше, една таква емисија да биде посветена на него и на тоа што не го знаеме за него, како и потсетување на сето тоа што тој го правел, за што најдобро можеше да кажеше токму таа.
Само да те надополнам,впрочем и така беше најавувана емисијата,а во неа ни траг ни глас за неговиот живот и дела,потсетувања нигде,сите се грабнаа за долговите.

*Прашање на годината: Дали Тоше додека беше во врска со Андријана се слушал и гледал со Благица?-самозапалисе сестро одма!:uvo:

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Да. Симон Трпчевски. И извини што ќе бидам сурова, Лондон уште не беше рипнат до крај, ниту за Тоше.
e de sea,pijanist so peac...
Vo Amerika sekoj den se ragjaat peaci od tipot na Britney koi stanuvaat zvezdi preku nokj a uste ne sum cul za nekoj pijanist.A koga zborime za koncerti mislam deka i Tose se pojavi vo London so Zeljko.
Popularnosta na Simon i Tose se od razlicen kalibar

Otisle Karolina i Vlado vo Srbija i Hrvatska sami,cudo golemo.Ja uste nemam procitano niti cueno deka oni dvajca napraile bilo kakov koncert na tie prostori, apak ne da gi nateras lugjeto tamu da ti peat pesna na makedonski na samite koncerti.Tose bese zvezda sto nemozese da se sporedi so nikoj kaj nas.Uste li da se ubeduvame u toa?

Liljana si zavrsi dobra rabota,da ne vodime inat sea

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Никој не вели дека ради неа си отиде Тоше, ама не може да се бега од фактот дека типката има многу нечисто играно, дека многу и должи на оваа држава и дека колку и да беа новинарите безобразни и одвратни - тоа не ја намалува нејзината вина.
Па добога, жената сама призна кои се врски со мафијата ги имала.
Не ја прајте кутрата-од-новинари-безмилосно-нападната-измачена-женичка!
Toa so i dolzi na drzavata ne e vopsto griza na novinarite niti pak nasa,si ima nadlezni organi za toa so koj so moze da se diskutira.Aj da zememe sea da diskiturame za crniot biznis na skoro sekoj parlamentarec ili nivnite prijateli,1000 strani nema da ni stignat.

A kaj priznala taa deka ima vrski so mafijata?

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Ljilja cista e a novinarite bea uzas, sram za makedonskiot narod samo znam deka vesnici ne citam veke zasto sto i da procitam e laga, a toj od kumanovo bese najdebilniot novinar sto sum go videla u zivotot, ne e ni cudo sto jadel kutek tolku.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Nikogas povece nema da gledam emisija na Aneta Kociski .Se pokaza kako losa domacinka na emisijata stom dozvoli takov obid za linc na Liljana Petrovic. Dali makar ednas se zaprasa sto bi rekol Tose da mozese da go vidi toa i dali ce dozvoli takvo nesto. So kritikite upateni do nea bese napad i za nego. Kakva -takva za negovata kariera bese TOP. Se zasramiv sto ziveam vo zemja so takvi glupavi muzicki novinari (sekoja cest na isklucoci). Pozdrav do site istomislenici. :tv:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ме воодушевува колку брзо Љиља стана „горда маченичка достојна за почит„. Никој не вели дека ради неа си отиде Тоше, ама не може да се бега од фактот дека типката има многу нечисто играно, дека многу и должи на оваа држава и дека колку и да беа новинарите безобразни и одвратни - тоа не ја намалува нејзината вина.
Па добога, жената сама призна кои се врски со мафијата ги имала.
Не ја прајте кутрата-од-новинари-безмилосно-нападната-измачена-женичка!

Зошто не се тргне од фактот дека Тоше ја обожаваше.Тој е ангел,зарем би сакал ѓавол?Зарем не би видел ако е лоша,проклета,користољубива,итн.Она си е посебна личност со цврст карактер,секоја чест.Без искуство да го води најдобриот глас на балканот.Зошто не одбрал друг менаџер Тоше?Зошто и верувал!
Ова со мафијава ме пресмеа.Кај нас во Македонија има толку познавачи на подземјето и мафијата,просто да се зачудиш.Да не контактираме Македонциве на месинџер со нив?!Во оваа земја неможе да се прочитаат сите имиња на кој должи,колку,како, што.Во апашка атмосфера што ни ја искрадоа земјава,се дрзна еден квази новинар да пуди од земјава.Ако почнат сите да бркаат од земјава,ќе треба само поштени луѓе да останат,на прсти ќе се избројат.
И уште еднаш да повторам,емисијата беше лошо поставена,сакавме и сакаме да гледаме само за Тоше,сите останати нека земат пауза во јавно вц.Ова како совет до други контактни емисии!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
После емисијата сватив зошто таткоми толку многу ги мрази новинарите кај нас.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
мислам дека новинарите претераа..буквално се изнајадоа трици,ја напаѓаа љиља ко гладни лавови..брука и срамота!!како може така да се понашаат..плус што има врска со тоа она што должи пари,тоа воопшто не е нивна работа,си има надлежни органи за тоа.демек они се цвеќиња за мирисање..ма да!
да не зборам за тој кумановецот,дали воопшто е некој новинар..уште не му беше срам во јавност да признае дека платил некој да прочепка и да земе документи од ташната на љиља додека она била во болницата во Загреб..па и си го заслужил ќотечот што го изел,а заслужува и многу повеќе
иначе,се иам запознаено со љиља и верувајте ми дека е мнооогу паметна,образована,интелегентна и воопшто не е лоша како што мислат сите..таа живееше за Тоше и Тоше ја обожаваше
мило ми е што не потклекна на препукувањата на `новинарите`(секоја чест на оние што стварно беа дојдени да и постват нормални прашања,као таа типката од мтв мислам дека),што достојно им врати и ги спушти на земја баш како што заслужуваат

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Јаз’к да им е на новинарите. Срамота невидена!

Прво ќе кажам дека не можам да поверувам дека оние простаци, што немаат основна култура на понашање и не знаат за почит, пишуваат статии во толку битни медиуми и ние ги читаме! Јаз’к!
Не изгледаше дека ниеден од нив е факултетски образован новинар. Сите изгледаа ко да се од улица собрани и ставени да дробат по весниците, кои ние ги читаме!

Второ, Љиља не беше дојдена на судење.
Тие сите се правдаа како се тука да го разсветлат случајот, меѓутоа сите ја судеа.

Па на што личи бре она, еден криминалец да се осуди да ја вреѓа неа и да у вели пред цела јавност “-Плати 180 000 евра и замини си.“, па уште притоа и да признае дека е поврзан со украдените документи!
Простотилук со тапија.

Плус, се докажа дека не и беше неа Тоше златна кокошка.
Таа е интелектуалец,го има цел свет прошетано и била богата и пред да го сретни, така да оние гомнојадци малку да си го потприберат јазикот и да не си дозволуваат толку.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Офф топик - Се гледа дека тој ќелавиот е некој криминалец дека како што слушнав порано бил тепан од лавовите во некое си радио Тумба во Куманово.
Ахам и ја така слушнав:duel:

Nikogas povece nema da gledam emisija na Aneta Kociski .Se pokaza kako losa domacinka na emisijata stom dozvoli takov obid za linc na Liljana Petrovic. Dali makar ednas se zaprasa sto bi rekol Tose da mozese da go vidi toa i dali ce dozvoli takvo nesto. So kritikite upateni do nea bese napad i za nego. Kakva -takva za negovata kariera bese TOP. Se zasramiv sto ziveam vo zemja so takvi glupavi muzicki novinari (sekoja cest na isklucoci). Pozdrav do site istomislenici. :tv:
Еее и јас го мислев истото многу ме изнервира она поготово, па се смешкаше нешто и како ја гледаше Љиља,срамота, немам зборови, по ужасно неможеа да направат:violent1::violent1::violent1:

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
svarno i ja toa primetiv i se smeeshe dodeka zboreshe ko u stil ja sum od strana na novinarive a ti sea morash da odgovarash za toa sho si go naprajla, a sho ustvari naprai? :toe: i jas prethodno ja obvinuvav ali se radi glupite raboti sho kruzea i muabetite sho se vadea.Mislam deka covekot konecno ke pociva vo mir!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Епа целиот тој дебилен концепт беше причината што си гледав лига на шампиони место интервјуто:).А за самото интервју што да се каже,срамота,грешка беше што воопшто се одржа.

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
Епа целиот тој дебилен концепт беше причината што си гледав лига на шампиони место интервјуто:).А за самото интервју што да се каже,срамота,грешка беше што воопшто се одржа.
mislam deka ne beshe greshka posho barem mene nekoj raboti mi stanaa jasni! ne znam za tebe?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom