Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ...вечерва се одлепив ....се откачив ....се надував ....се опив....се наебав се си направив и сеа ми е убоооо:vozbud:

ке си легнам задоволен.....ZzZzZzZzZzZz.........

Sinokja bev doma, so eden Serafim na telefon i so uste eden prijatel na telefon, im praev ligi so Macallan 15 yrs old!

Ubava vecer vo globaliziranovo ottugjeno selo!

...Синоќа си останафме у маало и најако сум си поминала!! ..се зазафме јадеф пиеф...баШ најубаво:vozbud::helou:

Синоќа.. Па вриевме со друштво добро беше, тор-топ се напраивме. :pos2:

Домашна атмосфера, прослава на возачка. Музика , друштво, алхохол. После си вртевме крукчиња до два сатот со колата. Денес ураган надвор да го еан, ќе те крене ветрот. Баксуз викенд.

Bev vo moeto omileno mestence custom pab na pivce pa posle toa vo Hard rock i si pominav najubavo so mojata extra ekipa.

На студентска во Гала. Немаше С од студентска, се на се 10 студенти, али нема веза екстра помин гага Шшшшш ептен лепо, а подоцна ни се приклучија и славениците од Ројал :zver:. Од таму во Селект газење жива свирка и под надзор на дадиљки :nesum::pos: .. Фино, фино си поминав.

Прво бев во Точка да си зјапам џебни филмчиња. Си играв со истоименото мачорче таму. Грицко.
Па бев до Седмица господски да се најдам. И трк во Ла Кафе, со жените на пиво и Спајс Грлс. Се убивме од смеење ради некои психоманијачки испади на еден дотичен познаник. Толку смеење не паднало којзнае од кога.
И на крај, Хавана, малку ѕенѕање, сликање и кљафтање аген.
Дома накај 3 бев и се љубев виртуелно.
Се на се, красен ден и вечер.:pipi:

На роденден каде што се направив стап, па во маракана да се тресам ко ненормален на paranoid, warpigs, the trooper....добар провод мајке ми.

На дипломска..:) Лудило беше, само тоа ја опишува вечерта:pos:

Бев Инфинити на Дуле и Коки ама не беше нешто посебно...
Сепак друштвото е најбитно па супер си поминав :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom