Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Кај нас добро е и у ЕВРОСЕТ, у Злокукани, а добро е и у АС,

На Гратски најубаво се игра. Земја-трева-кал...3у1 :pos:

Ај темава у канта.

Може малце ќе сум оф топик , но сакам да прашам дали има терен за играње тенис што се издава , на пример сакаме викендов да идеме друштво да се издуваме малце . Прашав во Форца ми рекоа дека е изнајмен само од тениските клубови кои тренираат . Нема посебно изнајмување . Ако знае некој нека каже и од колку се движат цените за 1 час . Фала многу .

Вимблдон дефинитивно..прекрасен терен!!!

Ja igrav na vremeto, u KTK, sea ne sum igral od april.... ostarev:) Inace u aerodrom igrame pozadi mzt!

Може малце ќе сум оф топик , но сакам да прашам дали има терен за играње тенис што се издава , на пример сакаме викендов да идеме друштво да се издуваме малце . Прашав во Форца ми рекоа дека е изнајмен само од тениските клубови кои тренираат . Нема посебно изнајмување . Ако знае некој нека каже и од колку се движат цените за 1 час . Фала многу .

Александар Палас. Имаат едно 3-4 терена, си се јавуваш, резервираш... нема проблем. Не е скапо, мислам дека е 100 до 150 за еден саат, од сабајле некаде до кај 3 попладне...
Само лоша страна е што подлогата е мислам тартан и можеш да свиткаш нога пошто нема клизање.

Најдобро место за играње на тенис е на тениско игралиште:vozbud:
Ролан Гарос без конкуренција!

A што мислите за теренот на најгорниот кат во хотелот во Дубаи??
Федерер и Агаси го испробаа ако не се лажам.

Јас играв тенис едно 6-7 години и само еднаш вон тренинг,онака играв од заебанција со татко ми, незгодно паднав и го исчашив зглобот...друго нешо посериозно се немат десено. Иначе тој шо сакат да играт тенис морат да е јак психички,пошо немат на кој да се поприш,сам си на терен. Интересен спорт е за играње. Дајте Охрид да организираме една тенис-собиранка...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom