Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

С

Спенсер

Гостин
Кај нас добро е и у ЕВРОСЕТ, у Злокукани, а добро е и у АС,

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
На Гратски најубаво се игра. Земја-трева-кал...3у1 :pos:

Ај темава у канта.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Може малце ќе сум оф топик , но сакам да прашам дали има терен за играње тенис што се издава , на пример сакаме викендов да идеме друштво да се издуваме малце . Прашав во Форца ми рекоа дека е изнајмен само од тениските клубови кои тренираат . Нема посебно изнајмување . Ако знае некој нека каже и од колку се движат цените за 1 час . Фала многу .

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Вимблдон дефинитивно..прекрасен терен!!!

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Ja igrav na vremeto, u KTK, sea ne sum igral od april.... ostarev:) Inace u aerodrom igrame pozadi mzt!

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Може малце ќе сум оф топик , но сакам да прашам дали има терен за играње тенис што се издава , на пример сакаме викендов да идеме друштво да се издуваме малце . Прашав во Форца ми рекоа дека е изнајмен само од тениските клубови кои тренираат . Нема посебно изнајмување . Ако знае некој нека каже и од колку се движат цените за 1 час . Фала многу .
Александар Палас. Имаат едно 3-4 терена, си се јавуваш, резервираш... нема проблем. Не е скапо, мислам дека е 100 до 150 за еден саат, од сабајле некаде до кај 3 попладне...
Само лоша страна е што подлогата е мислам тартан и можеш да свиткаш нога пошто нема клизање.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Најдобро место за играње на тенис е на тениско игралиште:vozbud:
Ролан Гарос без конкуренција!

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
A што мислите за теренот на најгорниот кат во хотелот во Дубаи??
Федерер и Агаси го испробаа ако не се лажам.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Јас играв тенис едно 6-7 години и само еднаш вон тренинг,онака играв од заебанција со татко ми, незгодно паднав и го исчашив зглобот...друго нешо посериозно се немат десено. Иначе тој шо сакат да играт тенис морат да е јак психички,пошо немат на кој да се поприш,сам си на терен. Интересен спорт е за играње. Дајте Охрид да организираме една тенис-собиранка...?

Kajgana Shop

На врв Bottom