Ахх,да се дополнам.Прееска го заборавив овој момент:
Бев 2 одделение и игравме една игра што заборавив како се вика,ама на наставничката во раце секој и ставаше некој предмет,а таа мижеше и откако сите ќе ставеа кажуваше за секој предмет,тој што го ставил што да направи...мислам дека ја сфативте поентата(нешто слично на играна коа некој собира и после кој кого да пољуби
).
И мене ми се падна да ги полијам цвеќињата и фино лепо си тргнав накај ВЦто,ама така,со трчање...и си се лизнав така убаво и си паднав на грб и главата си ја лупнав и од мука си останав некое време да лежам,во ептен чистата вода пред ВЦ...
Бев 2 одделение и игравме една игра што заборавив како се вика,ама на наставничката во раце секој и ставаше некој предмет,а таа мижеше и откако сите ќе ставеа кажуваше за секој предмет,тој што го ставил што да направи...мислам дека ја сфативте поентата(нешто слично на играна коа некој собира и после кој кого да пољуби
).И мене ми се падна да ги полијам цвеќињата и фино лепо си тргнав накај ВЦто,ама така,со трчање...и си се лизнав така убаво и си паднав на грб и главата си ја лупнав и од мука си останав некое време да лежам,во ептен чистата вода пред ВЦ...
Ко ќе појдев и ко ќе дојдеше време за спиење, ќе ги пуштеа креветите и ајде сите на спиење. Е ТОГАШ МАРТИН НЕ СПИЕШЕ! Од лево таја Кате (уште ја памтам дебилна :nesvest
боксираше дури спиеше, а од десно пак еден Владо тој ушето ми го корнеше, тегли тегли и Мартин ВРЕКЛО само плачев заради то. И воспитачката ме земаше соси кревет и ме ставаше в ќош, подалеку од сите, а јас уште толку и плачев и мама секогаш идеше да ме земит тогаш и не спиев никогаш и мразев градинка ама сега САКАМ
... а оној другиот оди и се моли на учителката да флезе:pos2:...... во прво оделение пред нова година ми дадеа 2о петарди... фрлам 5-6 испукаа сите, после некое време фрлам уште една, гледам не чади ја земам у рака и така ја гледам од блиско, кога ми пукна у рака незнаев кај се наоѓам:nesum:
седиме горе, и поминува еден Мице, тогаш беше он тинејџер, сеа со деца и све остало, и не слушнал, и се дере "Шо прајте бе горе", и од ваму најстариот братучед му враќа на скопско-црногорски "Чешамо г'з".
и после никад не дојде по сукња кутрата