"Невидени" успеси на Македонската влада!

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Lol lol, abe koja crna pusta vizija be.... lol...toj ne znae so jadel vcera, pa ke mi ima nekakov si plan za idninata..
gvujo ama bas za se mozes da go smetas, ama za vizioner bas IC.
како што пишав погоре
нејкам да се препуцавам и инаетам
сакам да ми кажеш пример
кој е подобар од него
можеби ти си
ако си кажи зошто си, дади ни образложение за тој што е подобар, зошто е

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
edinstveno ... i toa e pod znak prashalnik, se soglasuvam so tebe za toa deka moze da se napravi sednica dali da se prodolzat ili prekinat pregovorite, sto za mene i ne e koj znae kakva dilema... mnogu normalno deka treba, nema nie sto da pregovarame so toa retardiranite cigani dali ke se vikame nie makedonci..... A da rasprava sobranieto za toa dali imaat side zaednicki stav za imeto?!?!?!?! Pa treba li da se rasprava na taa tema? Nie ime si imame ne sme se rodile denes pa ajde da vidime kako ke se vikame. Imame istorija 3k+ godini i ova parche zemja od togash se vikalo makedonija i ziveele makedonci tuka! Sto ima da se diskutira za toa?!?! Jebiga koga imame komunjari vo sobranie i takvi tochki na dneven red ke ima.
E ај нема да се расправаме за таа тема кога си го имаме Протуѓер таму во Нујорк,како главен преговарач ама без став.Има ли тој појма за што таму се преговара,некакви упатства,ингеренции,кој му ја дал таа историјска шанса да ни го сменува името што никому не се дава?
Собранието е батка главен орган за управување со оваа држава,не се тоа ни Гвујо,ни Бранко,ни Петко,ни Трајко,ни Протуѓер ни Димитров.Сите тие можат да се гонат у мајчина и не смејат да зуцнат ни збор кога е името во прашање,ама веќе кога се оди на такви преговори треба да се продискутира во собрание и да се каже дали ќе се продолжи со преговори,како и за кого Македонија ќе се вика Македонија,за кого ќе се вика “Тимберлек“,а не да ми се мрчи овде со некакви црвени,жолти или портокалови линии.Или да ги сотреме сите комуњари во собрание со што ќе страда пола ДПМНЕ ако се оди неприкосновено и исклучиво само на комуњарите?

Поврзи ги.

Уствари,се мултитаскери тука сте,подобро знаете економија и од економистите.
Економија на перење мозок се вика тоа.
А другиот дел од муабетот,со тешко срце признавам,ама Братот на сите можни полиња те изеде.
На сите на темава.:wink:
Ако подразмислиш малку пореално ќе видиш дека се се состои од Економија при мозочно перење.:toe:

Него читам пред некој ден у Правда Литванциве се сетиле на еден многу оригинален начин како да се справат со финансискиот колапс. Имено може да бараат оштета од Русија во износ од 23 милијарди евра!!! Барањето за оштета би можело да следи врз основа на “закон за компензација на штета од окупацијата од СССР“ изгласан уште пред осум години. Па си велам... а што не би ги чепнале и ние српчињана за Југо-окупација? И зашто би застанале само кај српчињата? Колку на име репарации ни должи чувашија? Тие им се простени со политичка одлука од Белград, а не од наши органи.
Не може бе од Југославија да бараме репарации,таква земја нема освен во состав на нашата референца,па ќе биде глупо да си бараме сами себе репарација.Ама затоа можеме да бараме репарација од Германија,Бугарија или Италија кога веќе сме самостојни како држава без разлика како се викаме и кога не сме повеќе во состав на федерацијата која исчезна.Во случај на чувашијата се согласувам со мислењето.Ако не побараш никој нема да даде,нели?:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.251
Поени од реакции
5.882
Lol lol, abe koja crna pusta vizija be.... lol...toj ne znae so jadel vcera, pa ke mi ima nekakov si plan za idninata..
gvujo ama bas za se mozes da go smetas, ama za vizioner bas IC.
Quark, еве според тебе..Кој политичар (со име и презиме) би бил идеален да биди на местото на Никола Груевски? Не го бранам Груевски, но ајде кога толку напаѓаш, кажи кој конкретен почитичар/интелектуалец би бил идеален за позицијата Премиер?

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
како што пишав погоре
нејкам да се препуцавам и инаетам
сакам да ми кажеш пример
кој е подобар од него
можеби ти си
ако си кажи зошто си, дади ни образложение за тој што е подобар, зошто е
Abe druze, zarem ne ti e jasno deka samo zosto nema podobar ne znaci deka nekoj e dobar.

A za prasanjeto.... Amdi Bajram e povizioner od gvujo, zimi ja. I ne, ne se zezam, ova ozbilno. Ako za nisto drugo za biznis i te kako....
Covekot donesol desetina blindirani koli za da gi renta na parejliite i diplomatite tuka... zamisli a? Od Sutka, ko coca cola, ama mu raboti klikerot.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Abe druze, zarem ne ti e jasno deka samo zosto nema podobar ne znaci deka nekoj e dobar.

A za prasanjeto.... Amdi Bajram e povizioner od gvujo, zimi ja. I ne, ne se zezam, ova ozbilno. Ako za nisto drugo za biznis i te kako....
Covekot donesol desetina blindirani koli za da gi renta na parejliite i diplomatite tuka... zamisli a? Od Sutka, ko coca cola, ama mu raboti klikerot.
Си се заебал,Гвујо си купи џип уште пред Амди да знае дека постојат блиндирани возила,итоа со народни пари кога беше министер.:smir:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45

ајречи жими мајка и ке знам декане ме лажеш:smir:

Член од
3 јули 2008
Мислења
88
Поени од реакции
1
Си се заебал,Гвујо си купи џип уште пред Амди да знае дека постојат блиндирани возила,итоа со народни пари кога беше министер.:smir:

хаххахаха

видете сеа..искрено да караше Љупчо како што беше почнал..исто како србите..ги откара европјаните у ПМ..овие се молеа цело време..почна економијата да ни расте...итн итн итн

но секогаш парата го заебе човекот....затоа и он се зезна.......

и потоа буг пасош..и сеа ужива

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
1.
Само што Украина,Полска,Маџарска и Србија побараа интервентно пари од ММФ.(чорба,а?)
2.
Quark, еве според тебе..Кој политичар (со име и презиме) би бил идеален да биди на местото на Никола Груевски?
1. MMF ne mu se pahtashi na Stavrevski, samo Wolrd Bank!

2. Bilo koj od strana, nikako nas.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
PI напиша:
Откако го апдејтував телефонот во 30,00,18 верзија не ми работи ни задната ни предната камера. Станува збор за Nokia N95. Има некој идеја што да направам? Го преинсталирав преку nokia software updater , но ништо .... да напоменам дека со претходната верзија се си беше во ред
смени му продукт код и автоматски НСУ ќе ти ја спушти на најновата верзија за тој продукт код.
на www.forum.gsmmkd.com во соодветниот подфорум имаш туториал за менување на продукт код и имаше една тема со продукт кодови за некои нокии.
ако не www.forum.nokia.com така нешо беше мислам :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.186
Поени од реакции
46.373
Zevsus србине се гледа лут си на владава зошо го признаа косово :wink:
A ти ( и дел од останатите ) , заборавате дека владава призна држава која беше коренот , зачетокот на конфликтот во Македонија од 2001 , заборавате на сите солзи кои беа леени пред малите ТВ-Екрани од страна на ожалостените семејства кои загубија свои синови во истиот и кој резултираше со срамен договор .
Кој а е*е Србија во моментов , ирелевантна треба да ви биде нивната '' мака '' , што е со нашата .

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Кој а е*е Србија во моментов , ирелевантна треба да ви биде нивната '' мака '' , што е со нашата .
Еве уште еден што туѓата мака го боли повеќе, а нарочито српската. Ебати македончето! :tapp:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.186
Поени од реакции
46.373
Еве уште еден што туѓата мака го боли повеќе, а нарочито српската. Ебати македончето! :tapp:
Погрешно ме протолкува , каде виде дека мене ми дошло до србите те молам објасни ми , или и ти си еден од оние на кои им одговара помеѓу Македонците да егзистира оноа : Tи си Србин , Ти си Бугар , Ти си Комуњар .
Јас воопшто не се замарам со Србија и затоа реков дека ирелевантни треба да ни бидат случувањата таму, еднаш го поставив прашањето на форумов на кое не добив одговор , од каде се прелеа конфликтот во Македонија 2001 , толку .

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
еднаш го поставив прашањето на форумов на кое не добив одговор , од каде се прелеа конфликтот во Македонија 2001 , толку .
Не се прелеа конфликтот од Косово, затоа што таму во 2001 немаше конфликт. Друго е прашањето што ордите учки идеа од таму!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.186
Поени од реакции
46.373

Kajgana Shop

На врв Bottom