"Невидени" успеси на Македонската влада!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Мое право е јас да им личен став и да знам да си го бранам, не е моја вината во нечии аматерски конструкции преку кои се форсиаат во економски познавачи,а недостатокот од знаење го надополнуваат со личен напад.
А моја “мана“ е што не останувам должен и го израмнувам билансот, па кој како заслужил, јбг тоа е:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Сега па ќе се скарате и за тоа кој ја критикувал власта и колку заслужено ја критикувал од позиција на партиски “кулак“.Убо ви рече Румзов само ги менувате ставојте како од Камасутра,ебаго.:toe:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Сега па ќе се скарате и за тоа кој ја критикувал власта и колку заслужено ја критикувал од позиција на партиски “кулак“.Убо ви рече Румзов само ги менувате ставојте како од Камасутра,ебаго.:toe:
Не бе, ја само сум сакал да го нападнам поради некои мои лични фрустрации, остај. Нека тераат.

Член од
24 септември 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
abe jas neznam dali ovaa vlast ima muda da ni go zachuva imeto ama sum 100% siguren ako bea SDSM na vlast do sega ke bevme tunguzija i pak nemashe da sme ni vo NATO ni vo EU. jas neznam dali vie navistina mislite deka vmro ke go prodade imeto kako sto sdsm go prodade znameto ama ako e navistina taka i ako ni go smenat imeto treba site da izlezeme na ulica i da napraime lom od parlamentot i vladata dodeka ne ni go vratat imeto. Ama navistina neznam zosto i zboruvame za imeto kako da e veke smeneto? Ovaa vlast endash nema kazano deka ima namera da go smeni tocho obratnoto.... Samo sdsm i nsdp zboruvaat deka treba da se prifati nekakov si kompromis i deka treba da ima razprava za toa vo sobranieto.... abe da ti ebam toa retardiranite komunjari kakvi razpravi pochinjate vo sobranieto mnogu me interesira? Za sto sluzat za da im pokazeme na ciganite od jug deka sme spremni da go smenime imeto li za sto ke se diskutira na taa sednica od parlamentot? Za toa kako moze da se vikame li? Ej ne mi se veruva kakvi idioti ima u zemjava... Neznam sto poveke da napisham a da e normalno i bez pcuenje. Ama ke kazam ova, jas da bev admin na forumov site sto jadat gomna protiv makedonija perma ban bi im dal odma!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
abe jas neznam dali ovaa vlast ima muda da ni go zachuva imeto ama sum 100% siguren ako bea SDSM na vlast do sega ke bevme tunguzija i pak nemashe da sme ni vo NATO ni vo EU. jas neznam dali vie navistina mislite deka vmro ke go prodade imeto kako sto sdsm go prodade znameto ama ako e navistina taka i ako ni go smenat imeto treba site da izlezeme na ulica i da napraime lom od parlamentot i vladata dodeka ne ni go vratat imeto. Ama navistina neznam zosto i zboruvame za imeto kako da e veke smeneto? Ovaa vlast endash nema kazano deka ima namera da go smeni tocho obratnoto.... Samo sdsm i nsdp zboruvaat deka treba da se prifati nekakov si kompromis i deka treba da ima razprava za toa vo sobranieto.... abe da ti ebam toa retardiranite komunjari kakvi razpravi pochinjate vo sobranieto mnogu me interesira? Za sto sluzat za da im pokazeme na ciganite od jug deka sme spremni da go smenime imeto li za sto ke se diskutira na taa sednica od parlamentot? Za toa kako moze da se vikame li? Ej ne mi se veruva kakvi idioti ima u zemjava... Neznam sto poveke da napisham a da e normalno i bez pcuenje. Ama ke kazam ova, jas da bev admin na forumov site sto jadat gomna protiv makedonija perma ban bi im dal odma!
Во собранието треба да се има расправа окулу единствен став за името со кој ќе се настапува понатаму доколку продолжат или се прекинат преговорите.Вака се чини како сите да дуваат на различен кавал ама иста песна,НАТО,ЕУ,НАТО,ЕУ,и на крај никој да каже отворено дека во блиска иднина тоа се недостапни организации за Македонија и Македонци.:toe:

Член од
24 септември 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Во собранието треба да се има расправа окулу единствен став за името со кој ќе се настапува понатаму доколку продолжат или се прекинат преговорите.Вака се чини како сите да дуваат на различен кавал ама иста песна,НАТО,ЕУ,НАТО,ЕУ,и на крај никој да каже отворено дека во блиска иднина тоа се недостапни организации за Македонија и Македонци.:toe:
edinstveno ... i toa e pod znak prashalnik, se soglasuvam so tebe za toa deka moze da se napravi sednica dali da se prodolzat ili prekinat pregovorite, sto za mene i ne e koj znae kakva dilema... mnogu normalno deka treba, nema nie sto da pregovarame so toa retardiranite cigani dali ke se vikame nie makedonci..... A da rasprava sobranieto za toa dali imaat side zaednicki stav za imeto?!?!?!?! Pa treba li da se rasprava na taa tema? Nie ime si imame ne sme se rodile denes pa ajde da vidime kako ke se vikame. Imame istorija 3k+ godini i ova parche zemja od togash se vikalo makedonija i ziveele makedonci tuka! Sto ima da se diskutira za toa?!?! Jebiga koga imame komunjari vo sobranie i takvi tochki na dneven red ke ima.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
која европа кое нато
до кога со тие глупости ?
тие мора да се спомнуваат само :vozbud:
за да можи да се функционира овде
нас тоа не ни одговара

еден муабет слушнав пред некој ден: odime na rek prvo,posle toa na granica
:vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
Бегајте бе комуњари:tapp: а да и зошто не сум изненаден што ваква тема отвора србоман?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
NAZDRAVJE:
...............................Според сознанијата, просечна заработка на еден градежник е околу 1.800 до 2.000 евра, но добрите мајстори што работат на шалување и на ѕидање заработуваат и по 5 до 10 илјади евра. Меѓу Македонија и Италија веќе функционираат и повеќе автобуски линии, кои неколкупати во текот на неделата превезуваат гурбетчии или нивни роднини. Нашите сонародници наведуваат дека во Италија најмногу влегуваат и благодарение на бугарските пасоши што досега ги извадиле. Во Пјаченца пред неколку години почна да функционира и посебна македонска црква во објектот што им го подарила италијанската Католичка црква.............................

:)

..............................ima li uste tuka po nekoja ovca na koja ne i e jasno ?????

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Драги мои...

1.ЕКОНОМИЈАТА

.

Ова од човек кој не е способен да заработи за живот, да си ги плати цигарите барем....:kesa: Собирачите на старо железо имаат поголеми познавања од економија од тебе, тие освен себе, си ја ранат и фамилијата...

Kajgana Shop

На врв Bottom