"Невидени" успеси на Македонската влада!

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Па ти ли ќе ми кажуваш на кои теми да пишувам. Е ај добро само за вас комунистите што ви е испран мозокот нема оваа влада успеси, и затоа освоија на последните избори 63 пратеника оти нема успеси !!!
Loso si me rabral.Pisuvaj na koi temi sakas,koja sum pa jas da ti kazuvam takvi raboti?Ti si dete seuste pa ne znaes deka prvite osnovaci na VMRO DPMNE vo 1991 godina bea predhodno najgolemi komunisti i na visoki funkcii vo opstestvoto.Tolku za da znaes radi informacija.Niti sum bila komunist,pa ni clen na bilo koja partija.Mrazam ramki vo koi treba da se dvizi mojot um.
Zatoa izvini sto se srekavame sekogas na temi koi tebe ti se omileni,a mene me iritiraat.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Loso si me rabral.Pisuvaj na koi temi sakas,koja sum pa jas da ti kazuvam takvi raboti?Ti si dete seuste pa ne znaes deka prvite osnovaci na VMRO DPMNE vo 1991 godina bea predhodno najgolemi komunisti i na visoki funkcii vo opstestvoto.Tolku za da znaes radi informacija.Niti sum bila komunist,pa ni clen na bilo koja partija.Mrazam ramki vo koi treba da se dvizi mojot um.
Zatoa izvini sto se srekavame sekogas na temi koi tebe ti se omileni,a mene me iritiraat.
Ne znam sto vleguvate vo knflikti zaradi vladata, pa ne gledate deka samo za niv si gledaat ,zemjava anarhija ja napravia ,sega veke ne e ni bitno koj ja unisti nasata zemja,ednite zapocnaa drugite ke zavrsat i pak ke si vrtat vo krug,tie si se obezbedia za 4 pokolenia i kucinjata za 4 pokolenija im se obezbedeni a Makeonija se smeta za socijalna drzava so visok standard i najvisoki pridonesi vo evropa a najniska plata.I sega ke ni perat mozok na nas eve nie sega se trudime izmisluvame zakoni kazna za cigigari kazna za predmeti vo dvor i ne znam sto uste ne.Jas sum za da se pocituvaat pravila i da postojat megu toa ima povazni raboti od kaznuvanje po 50 ili 100 evra ili sega ide nova godina pa da go podnapolnat budzetoto da si setaat rajat.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Ne znam sto vleguvate vo knflikti zaradi vladata, pa ne gledate deka samo za niv si gledaat ,zemjava anarhija ja napravia
Da be eve gleam se pukaat se tepaat ,skopje pak e pod opsada od krasniki
sega veke ne e ni bitno koj ja unisti nasata zemja,ednite zapocnaa drugite ke zavrsat i pak ke si vrtat vo krug,tie si se obezbedia za 4 pokolenia i kucinjata za 4 pokolenija im se obezbedeni a Makeonija se smeta za socijalna drzava so visok standard i najvisoki pridonesi vo evropa a najniska plata.
Bitno ni e toa i te kako neka znae naodot koj e predavnik koj ne napravi BJRM koj saka da go menja imeto bez referendum. .. itn...int ...
I sega ke ni perat mozok na nas eve nie sega se trudime izmisluvame zakoni kazna za cigigari kazna za predmeti vo dvor i ne znam sto uste ne.Jas sum za da se pocituvaat pravila i da postojat megu toa ima povazni raboti od kaznuvanje po 50 ili 100 evra ili sega ide nova godina pa da go podnapolnat budzetoto da si setaat rajat.
E sea ovaka (ne se luti) posto jas i ti (da ne gi zemam site u predvid) sme teski goveda za cistotata,frlanje pikavci,maramcinja,perenje koli na ulici so ukori beleski opomeni ne ni idese pametot edinstveno mocno resenie e cotek ili po dzeb posto sme 21 vek ne biva po 100 kamsika po grb,ubavo kazaa po dzeb ,e sega pocnuvam od mene do nekni ama ic ne mi bese gajle kade mavam pikavec,ako do mene imase korpa ok ako ne na zemja,e denes go nosam pikavecot i 300-400 metra da go frlam vo korpa,i vidi bogati pocisto barem vo centar kolku tolku e sea toa sto kaznite se previsoki sami sme si krivi ....koga bese bez kazni gradot licese na deponija.
Moe mislenje da se stavat i na sekoi semafori kameri ,za da se fotografiraat site prekrsoci kako na vozaci i na pesaci i prijavata doma so slika...Mora da se stavi red veke ednas a za nas se znae samo so paricni kazni so ubavo ne ne biduva....

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Као прво ВМРО-ДПМНЕ е основано 1990, Moже некој е бил претходно е бил но како Борис Змејковски,Љубчо Георгиевски,Павле Трајанов, Ѓорги Трендафилов,Никола Груевски,Бичиклиски, и многу други не се биле.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Као прво ВМРО-ДПМНЕ е основано 1990, Moже некој е бил претходно е бил но како Борис Змејковски,Љубчо Георгиевски,Павле Трајанов, Ѓорги Трендафилов,Никола Груевски,Бичиклиски, и многу други не се биле.
Tie i ne se osnovaci na VMRO DPMNE.Osnovaci na VMRO DPMNE se drugi,za koi nikoj ne ti raskazuval.Edniot od niv bese Profesor na fakultet,drug Javen obvinitel,tret finansiski direktor na eden zemjodelski gigant i da ne nabrojuvam.A Ljubco Georgievski bese clen na druga partija,pa G-gicata Dosta go donese vo VMRO DPMNE.
I da bideme nacisto,mnogu poveke ke se raduvam na uspesite na ovaa Vlada,zosto kako nepartiska licnost,zavisam samo od svojot trud.Takvi kako mene se 90% od graganite,koi ne spijat mirno poradi sekojdnevnite problemi,bilo finansiski,bilo opstestveni.

Член од
2 ноември 2005
Мислења
85
Поени од реакции
1
Dali nekoj ima programa so koja bi mozelo da se napravat ringtonovi za Samsung D500 da moze istovremeno da vibrira i da zvoni :toe: .Fala odnapred

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Tie i ne se osnovaci na VMRO DPMNE.Osnovaci na VMRO DPMNE se drugi,za koi nikoj ne ti raskazuval.Edniot od niv bese Profesor na fakultet,drug Javen obvinitel,tret finansiski direktor na eden zemjodelski gigant i da ne nabrojuvam.A Ljubco Georgievski bese clen na druga partija,pa G-gicata Dosta go donese vo VMRO DPMNE.
I da bideme nacisto,mnogu poveke ke se raduvam na uspesite na ovaa Vlada,zosto kako nepartiska licnost,zavisam samo od svojot trud.Takvi kako mene se 90% od graganite,koi ne spijat mirno poradi sekojdnevnite problemi,bilo finansiski,bilo opstestveni.
Ти мене ќе ми кажуваш кои се основачи на ВМРО-ДПМНЕ !!!!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
да не си грешка ?

Само Змејкоски бил во основачите на ВМРО-ДПМНЕ од овие што ги кажа меѓу кои биле и Драган Богданоски ,браќата Мане и Гојко Јаковлевски,Томислав Стефковски ,Транталовски(незнам како му беше името).

Некој изгледа треба да си научи за сопствената партија пред да стане нејзин член:smir:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Изгледа и тебе ти треба политичко воспитување ако сакаш да бидеш политичарка:)
а за љуБчо не го донесе Доста во вмро туку сосема десета личност.

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
да не си грешка ?

Само Змејкоски бил во основачите на ВМРО-ДПМНЕ од овие што ги кажа меѓу кои биле и Драган Богданоски ,браќата Мане и Гојко Јаковлевски,Томислав Стефковски ,Транталовски(незнам како му беше името).

Некој изгледа треба да си научи за сопствената партија пред да стане нејзин член:smir:
Jaс не реков дека сите тие се основачи на ВМРО-ДПМНЕ и јас многу убаво знам кој го основал ВМРО-ДПМНЕ !!!

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Изгледа и тебе ти треба политичко воспитување ако сакаш да бидеш политичарка:)
а за љуБчо не го донесе Доста во вмро туку сосема десета личност.
A zad Dosta se kriese taa licnost,ako znaes.
Temata e druga i da ne se razvodnuva,bi bilo najdobro.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Abe izgleda ne mozete da se dogovorite koj sto bil....za period od pred 20 godini, potpolno pokrien so informacii, zivi sovremenici....itn.itn., a ovde na osnova na nekoj kamen, crtka na nego i mit mi kazuvate na koja strana mocal Filip II Makedonski..........ebivetri ebave belja... :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A mickey ??? mickey ne e loso da proveri kaj mu e nosot...za da znae... :)

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Uspeh li e na Vladata sto gi izmami stecajnite rabotnici,pa tuka vo Stip ke si go izedat liderot,sto dozvolil da se stopira dostavata na resenija za nadomestok?

Kajgana Shop

На врв Bottom