Кајганџии - моторџии, ајде да се преброиме, правиме тура!

ej ova sto vi teknalo e stvarno TOP... moze da se naprai toa JA idam so uste 5 drugari sigurno.... a zoso da ne vozime i podaleku!!!! so zastanuvanja odmaranja na motorite i tn......
-Мислиш тура што во нормални услови ја возиме за помалку од 2 саати да ја возиме 12?:nenene:

Абе дечки што се занесувате со веспи ќе одите. Кој ќе иде од СК до ОХ пример со веспа?
Само моторџии со мотори од 250 па нагоре можат тоа да си го дозволат!
Плус тоа јас мислам дека најфер ќе биде да се сретнеме Охрид (како еве популарно место), Пелистер (популарна планина), некаде на среде на Македонија (Сите подеднакво растојание да извозиме) и последна варијанта да се собереме Скопје па да одиме накај Охрид преку Тетово, гостивар...итн..

А за тоа што ќе ми предложите?

276.jpg

Yamaha 1100 Dragstar

main.jpg

Kawasaki VN1600 XVS

sportster_xl883_low.jpg

Harley Davidson 883 Sporster

Цените се сите околу 10000 евра, плус минус...кој мотор го предложувате да иам во обзир да го земам.

Мене најмногу ми праи кеиф Kawasaki-то според дизајн и зафатнина, по звукот Yamahata има многу добар звук, а Sportster-от се знае Harley ама воедно најслаб мотор!
abe i jas idam

I jas imam vespa... pa sto ima vodeno ladenje, 180 cc e KAJ sakam ke idam.....

Ајде ајде момци идеме и јас ви се приклучувам!! а со какви мотори може има некоја граница пошто имам една априлија 50цц и еден голем мотор р6 2000год

Како можи да има граница?:) дај не зезај.
Дојди со Р6:)

abe imam aprilia atlantic ima 500cc i aprilia rs125 pa neznam so koja da trgnam sepak po trkacka e 125kata

abe ako odite skopje ohrid pominite od negotino taka ke bide za 12 casa izvozen tia pat sto mu se plasite taka ke imam i jas moznost da ve vidam :pos2: a moze i ke vi se pridruzam so mojot motor

дечки супер замисла, ама сепак не би се нафатил со скутер на ваква релација... не ми се излегвит на прав пат да возам со 80-90(и со скутер со имат поминато 31000).... хехе... здравје до на пролет ако се земит нешто појако би идал не е проблем и би нашол другарчиња за друштво обавезно...

Ако шибаме у, или окулу Скопје, максимум до Велес доаѓам ја со Кенгур и едно 7-8 другарчиња - и порано си праевме тури до Матка, супер беше!! Така да останува да дојде пролет...:vozbud:

maltzee ophthoopic: која рс125ка имате? најновите? колку им е макс брзина и како е со потрошњата? и колку идат на старо? -))

Ако шибаме у, или окулу Скопје, максимум до Велес доаѓам ја со Кенгур и едно 7-8 другарчиња - и порано си праевме тури до Матка, супер беше!! Така да останува да дојде пролет...:vozbud:
И јас доаѓам да си знаете :-)

maltzee ophthoopic: која рс125ка имате? најновите? колку им е макс брзина и како е со потрошњата? и колку идат на старо? -))

2007 год најновите бела. Максимална им е 165 знаеш оноа у секое време али со молење малце и до 170 стасуе некоаш али зависи што гориво и ставаш. Со потрошњата околу5,7-6 литри е оноа комбинирана али ако не ја вртиш над 8000rpm околу 5,1-2 може да ти е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom