Дап, се согласувам... Ама раните се засекогаш :smir:А бре деца, уште сте во пубертет, не се секирајте, ќе ви помине
tokmu poradi vakva rabota mene mi propadna vrska od godina ipol. stari naviki koi gi snema, koi podocna se javija kako "potreba za nesto novo" od strana na devojkana ne od mene. i jebiga vrskata propadna. nikogas ne se cuvstvuvala slobodna , ne izlagala itn itn. kako ja da sum zabranuval ama rani kuce da te lae taka vikaat. ja e izvinuvam za mojata depresivnost prvo e 5 saat sabajle vtoro ne sum bas trezenМене едноставно ми е страв да не се заљубам и да не го изгубам она што сум го имала претходно...пр. друштво,журки,вечерните собиранки...често си го поставувам прашањето шо ке биде ако запрат моите навики,секојдневните кафиња со другарките,близината,смеењето со нив и уште милион работи....дали имате страв од такво вљубување???
споделете мислење
Не суди според години... Немој-никогаш. Не е објективно...Шо знам... ти имаш 18 години а јас дури на 19 почнаф да се интересирам за девојки и слични глупости. До 18 играф баскет у маало и футбал на физичко. Со мојот клас беф шампион на цело КОЦЕ уште во 3та година, а ти до 3та претпоставувам дека веќе 3 пати си била повредена...
Никој не вика дека ако се заљубиш може да изгубиш се што си имала порано. Тоа зависи само од тебе. Дали ќе го посветуваш целото твое време на дечкото/девојката, или ќе направиш баланс и ќе бидеш и со друштвото и со него/неа.:wink:Мене едноставно ми е страв да не се заљубам и да не го изгубам она што сум го имала претходно...пр. друштво,журки,вечерните собиранки...често си го поставувам прашањето шо ке биде ако запрат моите навики,секојдневните кафиња со другарките,близината,смеењето со нив и уште милион работи....дали имате страв од такво вљубување???
споделете мислење
Еден период од животот....Sad isn`t it. Имав таков страв што с`е ми беше сеедно (меланхолија, монотонија). Градев таков одбрамбен “кинески’’ ѕид што сега од камењата можам да ги соѕидам пирамидите во Гиза. А зошто?Ви се има ли ова случено до сега?
Да ви било страв да се заљубите,бидејќи сте мислеле однапред дека ќе бидете повредени?
Дали го разбирате ова или...?
да.Ви се има ли ова случено до сега?
да.Да ви било страв да се заљубите,бидејќи сте мислеле однапред дека ќе бидете повредени?
Моментално сум во таков период.Дали го разбирате ова или...?