Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Да бе, Глок и РАЧНА крена :).

Кафе ај оди гледај ги последните 10 круга од белгија па ќе сфатиш како е да возиш на дожд со гуми за суво. Или земи ја твојата гума, и пробај да креваш голема брзина па ела пиши овде кој закочил. Тој со таа брзина што возеше 80-100 е бидено 100%, не можеше да го контролира болидот, а не пак да крене повеќе од тоа.

Па да ти кажам право, има, најдобриот дебитант на сите времиња, во дебитантската сезона беше далеку подобар од тимскиот колега кој беше актуелен првак со две титули зад него, а Маса одсекогаш бил само втор возач, па дури и сезонава.
И мене сега да ме земат Американците да пливам за САД ќе ја средам Стефани Рајс во два потези. Aма јас пливам за Македонија, сиромашна земја на Балканот која нема финансии да овозможи базени кои би работеле преку целата година. Исто е и кај возачите од Ф1. Хамилтон имаше среќа што беше забележан од Мекларен Мерцедес, да возеше за Тојота не знам колку ќе имаше брилијантен успех уште на стартот.

Маса нема стил за да биде шампион.

Да имаше 11 бода предност Хамилтон пред Маса верувај дека и тој ќе возеше лежерно и ќе се бореше за подиум. А вака не сакаше да ризикува.
И не пратам многу Moto GP ама колку што знам таму 100 бода ти се како 20 во F1.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:I na dvata nacina imase rizik i da se borese imase rizik jas bi rekol pomal i za 5-6-to mesto imase rizik pogolem oti vo taa grupa tamu moze fetel da zakliza i otide Hamilton

Кафе ај оди гледај ги последните 10 круга од белгија па ќе сфатиш како е да возиш на дожд со гуми за суво. Или земи ја твојата гума, и пробај да креваш голема брзина па ела пиши овде кој закочил. Тој со таа брзина што возеше 80-100 е бидено 100%, не можеше да го контролира болидот, а не пак да крене повеќе од тоа.

Ај идете славете си... зошто утре може ќе ја нема титулата

A можеше 5 круга предходно да вози?Значи заврши 6 секунди после Луис(кој ги направи за 100 метри)...а 5 круга.....имаше 12 секунди предност..?

Абе престани да споредуваш вака. Навистина ти се многу глупи споредбиве. Ако, има време да научиш што е Ф1. Ќе созрееш и ти па ќе сфатиш.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ajde sega ne me teri da pisam raboti okolu F1 ke mi treba nogo

A можеше 5 круга предходно да вози?Значи заврши 6 секунди после Луис(кој ги направи за 100 метри)...а 5 круга.....имаше 12 секунди предност..?

Кога почна да врне, патеката беше сува. За 5 круга лом се напрај патеката. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom