Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.950
Поени од реакции
73.685
Денес на Телевизија AБ (бар ја има на каблоскава Кејблтел за другите не знам :)) ќе гостува Мандарот и ќе збори за Славија. Е сега која е емисијата и во колку саат појма немам, али најверојатно по некоја логика е емисијата КЛУБ од 17 часот:smir:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Денес на Телевизија AБ (бар ја има на каблоскава Кејблтел за другите не знам :)) ќе гостува Мандарот и ќе збори за Славија. Е сега која е емисијата и во колку саат појма немам, али најверојатно по некоја логика е емисијата КЛУБ од 17 часот:smir:

SLAVIJA kako Juventus ,mandarot e car....

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Bravo za Mandarot i jas se smeev za Juventus ama se gleda deka covekot ima golemi ambicii i planovi za Slavija.Mnogu dobro za kratko vreme objasni deka ke bide sve vo red ke bide tesko ama nema da se predavame.
Pozdrav do sportskiot direktor na Slavija G-din Mandar samo so takvi luge moze Slavija da odi napred pred sve covek so dolgogodisno iskustvo vo fudbalot sto kako igrac sto kako trener moze mnogu da pomogne na timot na Slavija.
Golema podrska do nego i samo taka da prodolzi i ke doagaat uspesite.
Esenski prvaci ne e mala rabota vo liga kade sto nekoi anonumusi se vlezeni po klubovi ama mislam deka ke pobedi dolgogodisnoto bavene so fudbal golemoto iskustvo moze da se prenese na mladite fudbaleri na Slavija.
Pozdrav do Slavija....
Pozdrav do najdobrata navijacka grupa na Slavija Sumariiiii.............:oeoeoe::oeoeoe:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

DA SE ZNAE DEKA SLAVIJA VO MOMENTOV IGRA MNOGU BRZ,SITEN I PRECIZEN FUDBAL.

SAMO NAPRED NEMAME NIKAKVA KONKURENCIJA VO MOMENTOV MOZE LISICE AMA MISLAM DEKA PADNAA VO FORMA I SLEDNATA GODINA TIMOT NA SLAVIJA DA GO GLEDAME VO VTORATA MAKEDONSKA LIGA ZASTO TAKOV KLUB NE MU E MESTOTO DA SE PRLA SO TIMOVI STO NEMAAT NI 11 FUDBALERI ZAEDNO DA SOBERAT A KAMO LI ZAMENI.
DA SE ORGANIZIRAME KOGA KE POCNE VTORIOT DEL NA DOMASEN TEREN DA ODIME BAREM 50 LUGE DA SE STVARA ATMOSFERA I DA SE NAVIVA 90 MINUTI.
POZDRAV DO SLAVIJA I DO NAVIJACITE SUMARITE OD VODNO.......:aplauz::oeoeoe::aplauz::oeoeoe::aplauz::oeoeoe::aplauz::oeoeoe::nerv::aplauz::nerv::aplauz::nerv::aplauz::nerv::aplauz::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.950
Поени од реакции
73.685
Алумина-Славија 0:4
Славија-Сан Сити 2:0 (100)
Славија-Волково 6:2 (70)
Славија-Лисиче 0:1 (600)
Драчево-Славија 0:1
Славија-Лепенец 3:1 (50)
Беса-Славија 2:3
ССК-Славија 2:3
Треска-Славија 1:2
Славија-Јустинијан 3:0 (sl.) (50)
Шкендија-Славија 0:3 (sl.)
Славија-Бутел 1:0 (150)

Еве ги резултатите на есенскиот првак во третата лига север :) и бројот на гледачи на мечевите на домашен терен. Нормално откако се осамостои Македонија ова е најголем успех на нашиот тим. Па од 12 средби имаме 11 победи и само еден пораз од најголемиот ривал и тоа на наш терен:tapp:
На мечевите на домашен терен го имаме следниов биланс. На 6 меча имаме 5 победи и еден пораз со гол разлика 15:4. Мечевите ги проследиле околу 1 020 што во просек му доаѓа по 170 гледачи на натпревар.
Ова е прв пат да се деси да имаме перфектен скор на гости, 6 од 6! Притоа имаме гол разлика 16:5.
Па вкупно имаме 33 бода со гол разлика од 31:9.:back:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Алумина-Славија 0:4
Славија-Сан Сити 2:0 (100)
Славија-Волково 6:2 (70)
Славија-Лисиче 0:1 (600)
Драчево-Славија 0:1
Славија-Лепенец 3:1 (50)
Беса-Славија 2:3
ССК-Славија 2:3
Треска-Славија 1:2
Славија-Јустинијан 3:0 (sl.) (50)
Шкендија-Славија 0:3 (sl.)
Славија-Бутел 1:0 (150)

Еве ги резултатите на есенскиот првак во третата лига север :) и бројот на гледачи на мечевите на домашен терен. Нормално откако се осамостои Македонија ова е најголем успех на нашиот тим. Па од 12 средби имаме 11 победи и само еден пораз од најголемиот ривал и тоа на наш терен:tapp:
На мечевите на домашен терен го имаме следниов биланс. На 6 меча имаме 5 победи и еден пораз со гол разлика 15:4. Мечевите ги проследиле околу 1 020 што во просек му доаѓа по 170 гледачи на натпревар.
Ова е прв пат да се деси да имаме перфектен скор на гости, 6 од 6! Притоа имаме гол разлика 16:5.
Па вкупно имаме 33 бода со гол разлика од 31:9.:back:
BRAVO BE SABER RIDER SE GLEDA DEKA SI NAS VEREN NAVIJAC NA NAJDOBRIOT TIM VO MOMENTOV VO MAKEDONIJA SO SAMO 1 PORAZ KOJ DA BIDEME ISKRENI I TOJ AKO REALNO TREBASE DA BIDE PO MENE A I PO DRUGI STO JA GLEDAA TREBASE DA BIDE NERESENO ZASTO SLAVIJA VTOROTO POLUVREME CELO VREME NAPAGASE AMA NEMASE SREKA.KAKO I DA E PAK SME ESENSKI PRVACI I SVE KE BIDE VO NAJDOBAR RED I MISLAM DEKA I VTORATA POLUSEZONA KE BIDEME NA ISTOTO MESTO I DAJ BOZE DA VLEZEME VO VTORATA LIGA KADE NA SLAVIJA I E STVARNO MESTOTO.
SABER DA SE SLUSNEME DA SE VIDIME KOGA KE POCNE PRVENSTVOTO DA SE ORGANIZIRAME ZA NAVIVANE DA BIDEME POVEKE NAROD I DA BIDE TRANSPARENTI ZNAMINA I REKVIZITI ZA NAVIVANE.
POZDRAV DO TEBE I AKO MOZES DA NAJDES POVEKE DECA KOGA KE IGRA SLAVIJA DA BIDEME NA NAS TEREN POBROJNI..:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ova ne ste go znaele ;

Denes se odigra zaostanatiot natprevar od nasata liga i zagubivme od Skendija na nivni teren so 1-0 znaci nisto od esenskata titula...
Sto znaci deka klubot od Lisice se esenski prvaci pa cestitki od nasa strana

Od SUMARI....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.950
Поени од реакции
73.685
Ova ne ste go znaele ;

Denes se odigra zaostanatiot natprevar od nasata liga i zagubivme od Skendija na nivni teren so 1-0 znaci nisto od esenskata titula...
Sto znaci deka klubot od Lisice se esenski prvaci pa cestitki od nasa strana

Od SUMARI....
Од каде инфорамцијава бе:kesa::kesa::nesvest::nesvest:
Сега зборев со еден од играчите и ми вика дека прв пат слуша за нешто вакво:nesvest::nesvest::nesvest:
Кажуј нешто повеќе:uvo::uvo:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
NE e se preigra denes i izgubivme so pomos na sudiite,zdavje na prolet ke go doboeme prvenstvoto vo Lisice,ke gi tepame tamu uzivajte...Fudbalot ke pobedi
Аха..зашто мене ме зачуди ова,бидејќи знаев дека Шкендија ќе им га пушти на Славија и дека ќе игра за нив,ама по се излеа не било таке..:toe:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
NE SE SEKIRAJTE ALOOO,NISTO NE E IZGUBENO KE GI RASTURIME NA NIVNI TEREN ...DA SE NADEVAME NA SLAVIJA I NA RAKOVODSTVOTO DEKA KE SE SREDAT I DEKA TAMU KE GI DOBIEME...POZDRAV..DA ZIVEE SLAVIJA

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.950
Поени од реакции
73.685
Сега ми потврдија дека е вистина:( Aj надежта последна умира:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom