- Член од
- 9 март 2009
- Мислења
- 999
- Поени од реакции
- 392
одлично уште една победа на славија, и полека но сигурно славија иде кон втора лига:smir:Eпа Фиќуле сели се одма од дома:helou:
Шкендија-Славија 0:3 :back:
одлично уште една победа на славија, и полека но сигурно славија иде кон втора лига:smir:Eпа Фиќуле сели се одма од дома:helou:
Чекориме сигурно Остана уште еден меч од полусезонава и тоа на домашен терен со Бутел. Очекувам уште една победа со која ќче се заокружи одличната полусезона:back:одлично уште една победа на славија, и полека но сигурно славија иде кон втора лига:smir:
Оуу да бе пак гостуваме Хмм нешто ми кажува дека Лисиче ќе изгуби некој бод со Лепенец:raz:Gostuvame vo Butel i ova kolo...
Inace seljacite igraat sega so Lepenec da se nadevame na kiks od nivna strana i da bideme esenski sampioni i da pocneme da begame so bodovi.
Така изгледаше на почетокот дека Шкендија се бори за втора лига и нудеше пари по гости е после тоа Шкендија се откажа од втора лига му понуди на Лисиче да игра за него ама Лисиче одби и затоа на крај испадна дека Шкендија ке земе пари само од Славија и ке игра за Славија . Така да зборевме за бодови кои може да ги земе Славија поштено а не за нивните шеми со Шкендија . И немој да пробуваш да ме убедуваш дека вие немате утакмица наместено или не знам што како што можев да прочитам од некој ваши претходни постови ... Барем немој тоа да го пишувате сите знаат како земате бодови во гости ...Eпа Фиќуле сели се одма од дома:helou:
Кој рекол дека немаме наместено :wink: Али вас, Драчево и ССК ве исплескавме најпоштено иако Тица ви даваше пари пред мечот и тоа пред нашите играчи:smir:Така изгледаше на почетокот дека Шкендија се бори за втора лига и нудеше пари по гости е после тоа Шкендија се откажа од втора лига му понуди на Лисиче да игра за него ама Лисиче одби и затоа на крај испадна дека Шкендија ке земе пари само од Славија и ке игра за Славија . Така да зборевме за бодови кои може да ги земе Славија поштено а не за нивните шеми со Шкендија . И немој да пробуваш да ме убедуваш дека вие немате утакмица наместено или не знам што како што можев да прочитам од некој ваши претходни постови ... Барем немој тоа да го пишувате сите знаат како земате бодови во гости ...
Така изгледаше на почетокот дека Шкендија се бори за втора лига и нудеше пари по гости е после тоа Шкендија се откажа од втора лига му понуди на Лисиче да игра за него ама Лисиче одби и затоа на крај испадна дека Шкендија ке земе пари само од Славија и ке игра за Славија . Така да зборевме за бодови кои може да ги земе Славија поштено а не за нивните шеми со Шкендија . И немој да пробуваш да ме убедуваш дека вие немате утакмица наместено или не знам што како што можев да прочитам од некој ваши претходни постови ... Барем немој тоа да го пишувате сите знаат како земате бодови во гости ...
Кој рекол дека немаме наместено :wink: Али вас, Драчево и ССК ве исплескавме најпоштено иако Тица ви даваше пари пред мечот и тоа пред нашите играчи:smir:
И сели се од дома, ИДАМ
Тоа дека нас сте не победиле ''најпоштено'' некој што не се разбира од фудбал ке отидеше и ке го плукнеше судијата ,тој што ја гледал утакмицата знае дека судијата ви беше жртвено јагне и дека земал пари од вас, а затоа дека ние сме земале пари од некого јас ти гарантирам дека немаме земено ебан динар , а не знам за ССК и за Драчево затоа тоа не го коментирам ...Кој рекол дека немаме наместено :wink: Али вас, Драчево и ССК ве исплескавме најпоштено иако Тица ви даваше пари пред мечот и тоа пред нашите играчи:smir:
И сели се од дома, ИДАМ
А за голот што ни го поништи во второ полувреме што ќе кажеш???Тоа дека нас сте не победиле ''најпоштено'' некој што не се разбира од фудбал ке отидеше и ке го плукнеше судијата ,тој што ја гледал утакмицата знае дека судијата ви беше жртвено јагне и дека земал пари од вас, а затоа дека ние сме земале пари од некого јас ти гарантирам дека немаме земено ебан динар , а не знам за ССК и за Драчево затоа тоа не го коментирам ...
Не знам колку не ви дозволувал, само знам дека со непризнавањето на чист гол многу ја оштетил Славија:smir: А после сакал да се искупи И многу нефер потег од ваша страна кога сте го шутнале тренерот на Славија по кичма кога сакал да ви честита победа во вашата соблекувална, како што наликува :smir:На крај си го заслужил тоа за да му бидат слатки парите што ги зема после утакмица ( и тоа беше виден ако зема пари на 500 метри од стадион ) , утакмицата не дека не беше фер не зборам за тоа него копилето отако поведовме не не остави да поминеме половина .
ти гарантирам дека немаме земено ебан динар , тоа не го коментирам ...