Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
СЛАВИЈА-ВОЛКОВО 6:2 (1:0)!!!
Славија со нова убедлива победа. Убав меч со многу голови во вториот дел, и славија можеше да победи и поубедливо, беа промашени доста шанси. Истотака Волково својот втор гол го даде во последна минута, откако одма тргнаа од центарот еден нивни играч постигна фантастичен гол од пола терен

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Не сум баш у тек со настаните,па затоа да прашам дали има некој отидено од клубот или пак некој дошол...?!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
Не сум баш у тек со настаните,па затоа да прашам дали има некој отидено од клубот или пак некој дошол...?!
Зависи колку време не си бил во тек со настаните:):) Во последниов месец не дошол и не отишол ниту еден играч. Инаку вчера на игралиштето во Пржино Сан сити го совлада Јустинијан со 6:0! Следното коло е едно од решавачките. Во Пржино гостува Лисиче а се збори дека нема да ни пуштат туку дека имаат подобра екипа од нас. Во недела мора да се победи,а сигурен сум дека ќе направиме се за тоа да се случи од помош од судии и сл:), а решавачко ќе биде тоа што Сан Сити ќе игра за Славија:vozbud:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Зависи колку време не си бил во тек со настаните:):) Во последниов месец не дошол и не отишол ниту еден играч. Инаку вчера на игралиштето во Пржино Сан сити го совлада Јустинијан со 6:0! Следното коло е едно од решавачките. Во Пржино гостува Лисиче а се збори дека нема да ни пуштат туку дека имаат подобра екипа од нас. Во недела мора да се победи,а сигурен сум дека ќе направиме се за тоа да се случи од помош од судии и сл:), а решавачко ќе биде тоа што Сан Сити ќе игра за Славија:vozbud:
ako se igra vo sabota natprevarot ke dojdem i ja da gledam.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
За во сабота Мандар најавува спектакл:):) Вика дека снимил песна која е химна на славија и деновиве ќе го добиеме цедето :):) Инаку се најавува дека од Лисиче ќе дошле многу гостински навивачи со многу знамиња. Значи ќе биде многу интересно во Сабота да се посети овој меч:):)

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Himnata e gotova,kaj mandar e snimena na CD.

I SUMARI se spomnati.:helou::helou:

Sumari vo sabota porano zosto karti ke se naplaka na site drugi.

Samo pobeda i nisto drugo.pozz

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
колку ке биде карта? 50 денари?
Kartata e 50 den. Himnata ja imam utre ke ja stavam:):) Ne e losa:):) Znaci se sprema spektakl vo sabota:):)

Zaboraviv da kazam deka site se mnogu spremni za ovoj mec. Mandar vo petok gi nosi igracite vo crkva:):) Sto znaci rabotata e ozbilno svatena i mislam deka Lisice ke padne, poso pred se sudiite se nasi luge:)

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Kartata e 50 den. Himnata ja imam utre ke ja stavam:):) Ne e losa:):) Znaci se sprema spektakl vo sabota:):)

Zaboraviv da kazam deka site se mnogu spremni za ovoj mec. Mandar vo petok gi nosi igracite vo crkva:):) Sto znaci rabotata e ozbilno svatena i mislam deka Lisice ke padne, poso pred se sudiite se nasi luge:)
Aбе сеа се е во парите
Горно Лисиче имаат пари па пази можат и да поткупат
Се е можно да знаеш
Иначе баш ми е мило што и во 3 лига почна да има некои убави дерби натпревари и да се создаваат навивачки групи

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Aбе сеа се е во парите
Се е можно да знаеш
Иначе баш ми е мило што и во 3 лига почна да има некои убави дерби натпревари и да се создаваат навивачки групи
dvete ekipi gi ima isti gazda, euromilk, i ne bi trebalo da ima mestenki, e sega ova e moja pretpostavka, ne znam kakva e situacijata. bi trebalo da bide jaka utakmica zos i dvete ekipi imaat pojak sostav od pola od 2 liga.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.842
Aбе сеа се е во парите
Се е можно да знаеш
Верувај судиите се наши:):) Инаку имаме ист спонзор со Лисиче:pos2:
Сите викаат Лисиче имал подобри играчи, али јас викам дека имаат само поискусни:):) Плус тука е домасниот терен кој и нема да има голема предност пошто се знае дека од Лисиче ќе дојдат можеби и повеќе навивачи од нас:kesa: Сепак ќе победиме мислам. Редно време е да добиеме некое големо дерби пошто во последните 5-6 годсини стално губевме во ваквите најважни утакмици:) Како што најавува Мандар од звучници ќе иде химната на Славија и че се најавуваат играчите:toe: Истотака голема улога. односно од голема помош ќе ни бидат Сан Сити кои сигурно ќе се потрудат" да им земат бодови на Лисиче. Реално гледано Мандар има подобри познавања во третата лига и има мн екипи кои ни должат многу. Пример, Шкендија Арачиново на која и пуштивме мн утакмици. Ако они ни пуштат таму а го победат Лисиче т.е. реално е дека таму нема бодови за никој:) ние ќе бидеме со една нога у втора лига:):) Кога веќе сме кај навивачките групи, на мешот на Маџари имало 20-тина "Ѕидари" кои навивале за својот клуб:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom