Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто тренирав и јас на тој терен и после тренинг имав можност да го гледам нивниот тренинг и голманот мислам Цобе се викаше ми остави многу добар впечаток. Класа е. :)
Cobe od family aerodrom ni e vtor golman:)

Со ваков тим валгате 20000% у втора лига, ич да не се секирате. Со овја тим би претендирале и за влез у прва лига, доколку се изборевте лани за втора.

Znam:):) Samo ne znam sto e fintata euromilk sto go kupil i Lisice i go stavil koco dimitrovski za trener ako nie sme mu primarna so cel ako zememe predvid deka koco e podobar trener od jakovljevic

Пошто тренирав и јас на тој терен и после тренинг имав можност да го гледам нивниот тренинг и голманот мислам Цобе се викаше ми остави многу добар впечаток. Класа е. :)

Ако е тој Цобе што мислам, дечкото бил на проба во Хановер, првата година кога влегоа во Бундеслига, ама не за прв тим, туку за резерви и задоволил таму, ама неможел да добие дозвола за работа и ништо од тоа. А зашто тука не се проби во државава стварно незнам, дали нема менаџер или нешто друго е работата...

koco od jakovljevic e edna klasa podobar trener moze da se kaze
Znam:) Zatoa i ne mi e jasno:):)
Inaku ne sum zadovolen uopste od Jakovljevic posto skoro sekoj trening go vodi negoviot pomosnik, a ovoj se droci u kafana, i plus ne znae da gukne makedonski pa pola od igracite siguren sum deka nisto i ne go razbiraat:toe:

Цобе најдобар голман у историјата на Славија.:)

Aha 100 % najdobar zimi k***v:):):)
Inace go poznavas li nego licno za da potvrdis toa sto go kaza Radical boy deka cobe ima trenirano vo Hanover???
И јас нешто слушнав дека бил у Хановер околу 3-4 месеца ама ништо не напраил ради дозволата и се вратил тука.

И јас нешто слушнав дека бил у Хановер околу 3-4 месеца ама ништо не напраил ради дозволата и се вратил тука.
Me cudi toa sto bil tamu, mislam ima potencijal vo nego se gleda, ama Hanover............mislam deka toa e pregolem zalak za nego!!!

Edvaj cekam da pocne prvenstvovo,osekam ke bide interesno ...hihihihihi

Цобе, значи, ако е тој Цобе од ФА...дечкото како кадет и пионер имаше перспектива пред себе огромна. Бранеше за Вардар и без врски стигна да тренира и со прв тим...се до еден момент кога се степаа и доби сузспензија од година ипол. Ако збориме за овој Цобе, гарантирам дека бил во Хановер, пошто многу добро стојам со негов близок другар и задоволил во Хановер (значи пак ви кажувам не во прва екипа, туку во Хановер резерви, Трета Германска лига...али пак тоа би можело да му отвори врати за подобар тим) ама ете кога не го прати среќна ѕвезда. А татко му нема многу кеш очигледно, пошто да имал, сигурно ќе играл најмалку во втора лига, пошто кај нас, ако платиш ќе те земат.

Известувајте како напредува сонавивачот мој, посебно ако степа некој, пошто има долга листа на такви инциденти во кариерата :)

Цобе, значи, ако е тој Цобе од ФА...дечкото како кадет и пионер имаше перспектива пред себе огромна. Бранеше за Вардар и без врски стигна да тренира и со прв тим...се до еден момент кога се степаа и доби сузспензија од година ипол. Ако збориме за овој Цобе, гарантирам дека бил во Хановер, пошто многу добро стојам со негов близок другар и задоволил во Хановер (значи пак ви кажувам не во прва екипа, туку во Хановер резерви, Трета Германска лига...али пак тоа би можело да му отвори врати за подобар тим) ама ете кога не го прати среќна ѕвезда. А татко му нема многу кеш очигледно, пошто да имал, сигурно ќе играл најмалку во втора лига, пошто кај нас, ако платиш ќе те земат.

Известувајте како напредува сонавивачот мој, посебно ако степа некој, пошто има долга листа на такви инциденти во кариерата :)
Zborime znaci za Cobe, visok so crna kratka kosa otprilika okolu 25 godini:):)
On i lani branese kaj nas i ne mi ostavi nekoj kojznae kakov vpecatok no protiv cementara odlicno branese. Vikas pravel incidenti. Ne mi izgleda mene za tolku div, ali ke vidime:):)
Aj pozdrav do tebe

Lisicani so Cementara vcera 3-1...
Ali da ne se zamarame so niv ke gi tepame i tamu i doma..Pozz

Momentalno moze da sme poslabi neznam,treba da se uigraat nasive..
Podgotovki se pravat ali za 90 godini postoenje pa se ke bide okolu toa.
Stom ne otidoa do sega neznam,prvenstvovo pocnuva za 3 nedeli...

90 godini postoenje FK SLAVIJA-1919.:wink:

Da ne ima nekoja proslava za devedeset godini postoenje???
Ako vlezeme vo vtora liga ova ke bide najdobra proslava.
BTW i 5 godini SUMARI:):):)
A dali znaes dali utakmicite ke bidat vo sabota ili vo nedela

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom