goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 29
Стави нешто и за мене, за конечно и јас да добијам некој тикет во кладилница.Да ја ставам во кладилница?На добра заработка ми личи:pos2:
Стави нешто и за мене, за конечно и јас да добијам некој тикет во кладилница.Да ја ставам во кладилница?На добра заработка ми личи:pos2:
Da ja stavat treta liga vo kladilnica dosega celo przino ke bevme MILIJARDERIСтави нешто и за мене, за конечно и јас да добијам некој тикет во кладилница.
jebigaБрат пред 2 години во моцарт кладилница имаше за 3 лига cевер Македонија во билтен !
Баш тогаш имаше утакмица Нова Колонија - Фортуна ја играв 1 водеше Колонија 2:0 И cУдијата cвирна пенал и наcтана голем инцидент cе cтепаа играчите на Колонија И Фортуна и навивачи на Колонија влетаа у терен и изби голема тепачка и фортуна ја земаа cЛужбено !
Ама може во некои кладилници да најдеш !
UUUUHUUUUUUUU daleku bilo!Нова Колонија е одма пред затворот КПД Идризово !
Иначе јаc од таму cум и тренирам таму Cега ке играме во пионери генерација 95 !
АЈ отидов да јадам
A da te prasam koe mesto zavrsi nova kolonija ovaa godina?Ја уште оваа cезона оcтанувам и поcле 100% одам во Вардар за кадети
А може и оваа ceзона ако иcпадне нешто да отидам таму за пионери !
Ама ај има време 14 години имам
Ke ima jaki utakmici godinava tuka se i sredbite so DZIDARI poso i madzari otpadna u treta ligaХахаха па за тепанје може и најлуд е он !
Веќе не брани ceга брани брат му 21 година миcлам има ама он е полуд од него
Таква фамилија cе у крв им е тоа
хаха
И ке има дерби во 3 лига хахахахах
Abe nemozeme da ideme u bogovinje Drita e vtora liga tamu ke im ideme dogodinaKe ideme na gostovanje negde?
Negde pomlako ne mi se ide u Bogovinje:nesum: