Користете го вашиот SonyEricsson како веб камера

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
до сега испробано на К750, W810 и К800. :)

симнете го на следниов линк:
http://www.uploadyourfiles.de/1805c518cfcf34d7e4bd8b4e134746d2/ej43c/Download.html
800кб е зипот, програмот не треба да се инсталира само го подигате го конектирате мобилниот телефон и сликајте се.

п.с. пишувајте тука резултати... ако има багови да побарам понова, можеби и подобра верзија.
webkz2.jpg

За П990 имаш некој сличен програм како веб камера да си го користам?

Функционира, само тие подесувања модесувања... не ми ги снимаше сликите... само слика и ги снемуе... а видео не може или ја не приметив?

Imase uste edno programce mislam Mobiola Webcam se vikase... Rabotese so skoro site mobilni platformi. Mislam na Java, symbian, windows mobile itn itn... Kaj programot za JAVA telefonite imases opcija da se sinhronizira aplikacijata so MSN messengerot i da raboti preku bluetooth... Znaci telefonot izigruva "prenosna web cam" do kade sto dobacuva bluetoothot... Ke se potrudam da najdam download linkot , poso go izgubiv pred izvesno vreme...

Да, ама кај Mobiola освен што функционира само преку блутут, заебаното е и што не е бесплатна.

Microsoft JET Database Engine error '80040e21'
The search key was not found in any record.
/inc/database.asp, line 652

Ај ако може друг линк - да го испробам ова :smir:

Постои ли вакво програмче да го користам телефонот како WebCam за нокиа 6300?

сеуште не сум сретнал, ама со оглед на тоа дека самиот 6300 нема саглам камера т.е. мислам дека му е 16 фрејма во секунда или така нешто - воопшто нема да бидеш задоволен.

Ја пробував нешто со k750i, не можам баш да се снајдам, не ми успеа, а и плус на германски што е...
Ако може некој да објасни што се треба да се подеси

има јазици, побарај шпрех - за да смениш.

Linjkot ne raboti...

до сега испробано на К750, W810 и К800. :)

симнете го на следниов линк:
http://www.uploadyourfiles.de/1805c518cfcf34d7e4bd8b4e134746d2/ej43c/Download.html
800кб е зипот, програмот не треба да се инсталира само го подигате го конектирате мобилниот телефон и сликајте се.

п.с. пишувајте тука резултати... ако има багови да побарам понова, можеби и подобра верзија.
webkz2.jpg
Баш се израдував другарце, и глег...неработи линкот, а многу сакам мојот W610i Sony Ericsson da mi raboti kako web kamera, aman pomagaj. Pusti mi go softverot irektno na amajl, pom_cool@yahoo.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom