Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
nikogas ne moze da zemis denes dobivas no utre gubis isto tie samo so ke o pominis vremeto

Бла, бла, бла.....

Видите, знам дека ова можеби звучи малце глупаво, јас не знам да играм покер а сакам да научам, ве молам пратете некој URL на веб сајт, или лично вие напишете ги упатствата овде. Ви благодарам.

Би требало да сфатиш од клипчево

Кој го гледаше финалето на Еуроспрт?? Победи финецот Доги, а се насмеа дури кога го освои турнирот. 285.000 долари у џеб и ич не го гајле.

Го играм ова и тоа во последно време почесто.
Играм на club4aces и интересно е.
Многу треба среќа за ова ама и храброст.Среќата ги следи храбрите.
Вчера го напраив рекордот напраив 70000 играа 250 бев долго време прв и на крај од една рака ми ги земаа парите и завршив 12.
Инаку финциве најмногу владеат на ова па македонци.Сојузи многу праат и лесно ги требат.

Го играм ова и тоа во последно време почесто.
Играм на club4aces и интересно е.
Многу треба среќа за ова ама и храброст.Среќата ги следи храбрите.
Вчера го напраив рекордот напраив 70000 играа 250 бев долго време прв и на крај од една рака ми ги земаа парите и завршив 12.
Инаку финциве најмногу владеат на ова па македонци.Сојузи многу праат и лесно ги требат.

А со колку се почнува, на фанпокер со 1000 се почнува а ја имам 25000.

Зависи понекад со 1000/1500/2000 ама не ти се зачувуваат парите.Турнири се ова.

Уште не сум играл на турнир ама планирам, особено на оние што се квалификации за некоја покер рејс трофи станица.

Уште не сум играл на турнир ама планирам, особено на оние што се квалификации за некоја покер рејс трофи станица.

Види не е така како што мислиш.Има турнир и се пријавуваат по пола саат,саат и за различни пари.
од 10 евра до 100 па првите 10 на пример си делат првиот највише па се последниот(десетиот) 1 евро.И треба да си имаш сметка.Па ако напраиш пари играш турнири со вложување.

Види не е така како што мислиш.Има турнир и се пријавуваат по пола саат,саат и за различни пари.
од 10 евра до 100 па првите 10 на пример си делат првиот највише па се последниот(десетиот) 1 евро.И треба да си имаш сметка.Па ако напраиш пари играш турнири со вложување.

Го знам сето тоа, ама за турнири за рејс трофи нетреба да имам сметка, пријавувањето е бесплатно, а за овие други знам, ама уште не планирам да отворам сметка.

играм покер, ама затворен само :) цело лето се оставивме на покер хехе лудница

На другар ми му донесоа пред некој ден, опрема за покер, карти, чипови, све у коцкарски фазон, и сеа да се растеретиме малце од колоквиуми и испити се договоривме да се искоцкаме и псоле да идеме негде да се начукаме со парите шо сме ги ќариле меѓу себе, уствари само играме покер, а парите пак си ги трошиме

Ја се истурав од играње покер порано али сеа повише сум на БлекЏек многу поинтересно ми е..Треба да пробате верувајте ми........

gus-hansen-aussie-millions.jpg

Poker Hold`em

Дали играте покер? Дали го играте од забава или пак сте навлечени и играте за пари? Дали го играте обичниот со пет карти или Texas Holdem?

Јас лично го преферирам обичниот со пет карти и тоа само со друштво за забава.

п.с.
Ако некој знае каде можам да најдам чипови за покер, ми досади да играм со парите од "Монопол". :)

па мислам дека некои информации мозеш да најдес и тука www.pokerzone.blog.com.mk , а покер сајтот што е понуден е доста добар нуди повеке покер игри има и одлицни бесплатни турнири. поздрав до сите покер фанови

Играм само Texas Holdem, другите не ми се толку интересни:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom