Македонска Навивачка Химна

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Поентата на кампањава е да се направат неколку песни кои ќе се пеат по натпревари, а не една химна која ќе се фура цело време без разлика дали ви се допаѓала или не. А според тематиките, верувам дека ќе се пеат пред секоја утакмица и за време на истата...во спротивно, би се докажало само тоа што „Македонците за ништо не се сложни“...:tapp:

Поентата на кампањава е да се направат неколку песни кои ќе се пеат по натпревари, а не една химна која ќе се фура цело време без разлика дали ви се допаѓала или не. А според тематиките, верувам дека ќе се пеат пред секоја утакмица и за време на истата...во спротивно, би се докажало само тоа што „Македонците за ништо не се сложни“...:tapp:

Зар не примети дека „Македонците се сложни“ за песната "Црвена"?

Не реков ништо јас за песната „Црвена“, ја сакам оваа песна! Ама кога си 2 иол саата на утакмица, сигурно не сакаш цело време да пееш „црвена...црвена...боја ми е најмила“...се работи за варијации, се работи за да има повеќе песни кои ќе ечат од трибините...А не за некаков примат на одредена песна...ме разбираш? Збир на навивачки песни - ЗА МАКЕДОНИЈА а не за одредени клубови...Се работи за навивање за репрезентациите, а не за клубовите...тоа е башка...

Је те разбирам. Ама не разбирам дали баш тоа им е концептот и намерата на изборов. Ке помине и ова и ке пројде, народот ке испотроши за пораки.

И баш ме интересира зашто не ја пуштаат на утакмици Гол од Суперхикс...Прашање до тие што пуштаат песни. Или можеби ја пуштаат, а ја не сум ја начекал.

„Гол“ е исто супер песна...ја пуштаат, ама не е нешто омилена кај навивачите...ваљда затоа што не е толку форсирана медиумски како „Црвена“...

Добро е ова со песнава мислам дека на црвена и пројде времето,ни треба нешто поживо како Ѕвезда на Бајага

Добро е ова со песнава мислам дека на црвена и пројде времето,ни треба нешто поживо како Ѕвезда на Бајага

Ама финтата е што таква класика никад не се прави преку некаков избор на песни. Ама еве шанса да им дадеме.

Ама финтата е што таква класика никад не се прави преку некаков избор на песни. Ама еве шанса да им дадеме.

Точно се шо е праено со некоја цел не чини. Треба нешто шо веќе е хит и е со некој мотив шо крева адреналин или да се преработи или пак самото да излези. Незнам која песна шо е праена со намера се погодила да биди добра. Чист пример ви е Евровизија.

Мислам дека основна цел на целава кампања е да се соберат пари преку пораки.Ете се избра дрес па не гледам дека кошаркарите играат со новиот дрес.Ама сепак да не збориме предвреме.Може стварно ќе се избере добра песна која сите ќе ја пееме на натпревари.

Мислам дека основна цел на целава кампања е да се соберат пари преку пораки.Ете се избра дрес па не гледам дека кошаркарите играат со новиот дрес.Ама сепак да не збориме предвреме.Може стварно ќе се избере добра песна која сите ќе ја пееме на натпревари.

Ne da sum pesimist ama kazav za evrovizija so ispagja sekogas pa kje bidi isto. Inaku epten si vo pravo za sobiranjeto pari. A za dresot eve gi rekometarite toj go nosat.

da ne dade gospod da napravat nekoja bos i glupava himna!!! Pa posle da gi brkame,pljukame i gagjame so kamenja

MАКЕДОНСКА НАВИВАЧКА ХИМНА.

Не знаев во која кетегорија да ја отворам оваа тема али мислам дека тука е најдпбро засто фудбалот е најразвиен спорт во светот.
Па што мислите за навивачките химни, која ке биде избрана за национална навивачка химна на Македонија?

Јас мислам дека таа сто ја испеа ТОШЕ е нај нај.

Песната на „Дени те чува“....баш е навивачка...на Тоше е премногу брза за навивачка песна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom