Football Manager и останати Manager игри!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ајдеееее, утре ми ја носи едно другарче у школо!!! :zlo:
Па постирај што е како е.... кога ќе ја играш...ок? дали вреди или не...знам дека вреди ама ајде....ПОСТИРАЈ!:helou:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Играва е закон вчера ја Слегнав од торент.Ова е најреалниот менаџер евер!!!Поздрав до сите фанатици на FM!!!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Ако веќе играме онлајн ќе мора да си избереме неутрална лига, бидејќи сите сакаме со различни клубови од различни лиги да играме ...

А можеме и да играме по 2-3ца во лига ...
- на пример јас и Миланез у Италија итн, не ми текнува кои други постираа за онлајн ...

П

Паспарту

Гостин
играта е топ! тапа е само скинот, очи ме заболеа од него у пм :) има многу новости, да бираш што амбиции има клубот и од тоа ти зависи колку пари ќе ти дадат за трансфери, стрелките кога местите тактика сега може да се местат и косо... штета што нема ниедна нова лига, иако очекував да стават македонска али ништо... се на се играта е екстра!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ќе излези мод наскоро...

Него и јас играм онлајн, ако преживее компјутерот мој до утре. Инсталирана играта се е ок, стартува и се таман ќе завршат рекламите се гаси?!?!?!?! :mad: :mad: :mad: 5 саати се замарам!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
обично kога спуштам од Торент не ми работи играта (било која) , затоа во Сабота ќе га изнајмам , а како се уклучува онлине ...?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
има за сите место,само незнам колку ќе биде брзо кога ќе играме,да не брзаме,прво да ја развладееме играта ;)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Го има, али неможе да игра.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
а има други менаџери излезено....?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Дечки ја земав играта, и немам зборови! Многу е ѕверска! Има толку многу нови ствари, проверете си сами да не ви расипувам забава сеа :wink:

Пандев е направен машина! Машина!

Ако некој се мисли за играва, нека ја зима одма, зашо ќе се заебе ако не ја купи!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom