Фан Клуб: Вест Хем

• Креатор на темата Креатор на темата IronTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе видиш у сабота шо е фудбал.. .!.

Уште еден провоцирачки коментар на туѓ фан клуб и леташ, само да те информирам.

Иначе ќе ја уплатам двојка за 50, 12 коефициент, ако влезит 600 в џеб. :)

I`m West Ham till i die
say I`m West ham till I die
I know I am
I`m sure I am
I am West Ham till i die

Ako vlezat West ham vo liga ke vidat italjanine so e fudbal

Ако не се лажам песната ја пеат навивачите на Вест Хем во филмот грин стрит хулиганс.:smir:

Say I'm West Ham till i dieeee
I know I am
I'm sure I am
I am West Ham till i dieee

Многу добра песна.:smir:

Zola novi trener West Hama
Engleski nogometni prvoligaš Wets Ham potvrdio je Talijana Gianfranca Zolu za novog menadžera kluba i nasljednika Alana Curbishleya, koji je nedavno podnio ostavku...

Zola je s londonskim klubom potpisao trogodišnji ugovor i tako postao 12. menadžer u povijesti kluba, ali i prvi stranac! Novi posao preuzet će u ponedjeljak, dok će subotnju utakmicu 4. kola Premkiershipa, u kojoj će West Ham gostovati kod West Bromwich Albiona, voditi privremeni trener Kevin Keen.

- Što mogu reći, oduševljen sam ovim poslom i pruženom prilikom, velika je to čast za mene. Nadam se da ću donijeti momčadi i igračima napredak, u individualnom i kolektivnom smislu. Upotrijebit ću svo svoje nogometno znanje i iskustvo u novom poslu. Znam da nisam baš najiskusniji mogući menadžer, ali u nogometu sam već više od 20 godina. Dat ću sve od sebe, a hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo tek na terenu. Ovo je veliki klub i velika prilika za mene – rekao je u svom prvom obraćanju Zola.

Talijan je vjerojatno najljepši dio svoje igračke karijere proveo u Chelseaju, za koji je nastupao od 1996. do 2003. godine, te je u tom razdoblju stekao status legende na Stamford Bridgeu. Hoće li mu to biti problem, budući da je sada preuzeo Chelseajevog gradskog rivala?

- Proveo sam sedam prekrasnih godina u Chelseaju i to je razdoblje koje nikad neću zaboraviti. Međutim, ovo je prilika za stjecanje novih lijepih iskustava, i to kao menadžer. Nadam se da će već moja prva godina u West Hamu biti jednako dobra kao i tih sedam u Chelseaju, to je moj cilj – poručio je Zola, te dodao da ima odlično mišljenje o svom prethodniku:

- Držim da je Curbishley napravio odličan posao u ovom klubu. To je menadžer kojeg iznimno cijenim i sigurno je da ću uživati u tekovinama njegovog rada.

Na kraju, nekadašnji veliki napadač najavio je da će West Ham igrati – napadački nogomet:

- Tijekom igračke karijere bio sam napadač i takav stil igre prakticirat ću i u West Hamu, naravno, koliko to bude moguće. Moja filozofija nogometa je napadačka igra u kojoj će uživati i sami moji igrači, naravno, i navijači kluba – zaključio je Zola.

Честито нов тренер на тие што навиваат за Вест Хем. Ви пожелувам многу успеси.

Честито нов тренер. Ајде на чело со Ѕола кон подобри резултати и подобар пласман на табелата оваа сезона ... !!!* :wink:

Вчера Вест Хем ги растури Њукасл со 3-1 стрелци за голоте беа Ди Микеле 2 и Етерингтон 1

Секоја чест за Вест Хем. Старт со победа на Ѕола. Го победија патетичниот (и втора сезона по ред) Њу Касл на домашен терен со 3-1. Два гола даде Ди Микеле, човекот е :zver: многу ми е симпа. Ќе шибне сезонава 15+ ... :vozbud:

WEST HAM TILL I DIE!Mogu Gi postovam West Ham i mozit pred edno 4,5-5 godini sum za niv super tim se.

I'M forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
nearly reach the sky
then like my dreams
they fade and die
Fortune's always hiding
I've looked everywhere
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
when sadows creep
when i'm asleep
to lands of hope i stray....
ICF RULZ

ГооооооЛ :vozbud::vozbud::vozbud:
- тоа, браво Белами :) , не знам колку е заслужено водстово ама...:toe:

ОДЛИЧНО! Најслаба одбрана имаат годинава, а овој меч сосема солидно се покажаа во гости и тоа против Челзи. Малерозна недела за големата четворка :)

Честитки за тандемот Џанфранко Ѕола - Стив Кларк, со желби за опстанување во лигата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom