Фан Клуб: Вест Хем

• Креатор на темата Креатор на темата IronTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
видов дека нема ваква тема, па решив да ја отворам. не сум некој огромен фан на Вест Хем но сепак навивам за нив (од Англија) едно 2-3 години. ако има и други, повелете !

Прошлата сезона мн. слабо се спасија на крај , оваа тргнаа добро и имаат шанси за завршат меѓу првите 10

и ја навивам за нив (во Англија секако) откако дојде Тевез (сега веќе во Манчестер) но тука е Љумберг, па мислам имаат супер екипа, играат интересен фудбал и може да се конкурентити за едно од првите 10 места

Уште од времето на Ди Канио, Џо Кол, Дефо, Лампард и тн. ми се омилен тим во Англија. Што знам, интересни ми се :). Добар фудбал играат. Сезонава очекувам да бидат во првите 8

Ја очекувам да излезат барем во Европа (немора у ЛШ :pos:).

имаат во моментов 12 повредени играчи :vozbud: затоа се слаби

Многу убава тема

ја сум от Бугариа и сум голем фен на "West Ham United" . Сега се накефих на победата над Дарби Каунти като гости 5:0, сега многу харесвам Карт'н Кол и Луиш Боа Морте,зашто играт заедно добре...А като доjдат сите повредени играчи могат да се борат поне за 6-то место...имат многу добар вратар Роб'рт Гриин -тоj може да стане национален на Англиа

Роберт Грин е голман 1 во Англија ... :zver:

Od anglija na 2ro mesto mi se West Ham epten gi postevam , nemozat da mi bidat na prvo mesto samo poradi toa sto Liverpool go sakam so celo srce. Inace za green sto da kazam drugo osven bravos majstore. A posebna p rikazna se navivacite na West Ham edni od poodlepeneti vo anglija

IM FOREVER BLOWING BUBLES , PRETTY BUBLES IN THE AIR , THEY FLY SO HIGH THAN THEY REACH THE SKY , THAN LIKE MY DREAMS THEY FADE AND DIE. FORTUNES ALWAYS HIDING IV LOOKED EVERYWERE IM FOREVER BLOWING BUBLES , PRETTY BUBBLES IN THE AIR . UNITED(tam tam tam ) UniTEd.

Bravo West Ham bravos , taka se igra so srce za klub izginaa momcite
West Ham 2-1 Manchester(who da fuck is Manchester)

Добар тим се оваа сезона...иако имаат многу повредени.....играт добар фудбал...тоа го покажаа денес..и сум им благодарен многу.:smir::smir:
Тнх..а лот:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom