Фан Клуб: Виљареал

Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум за Виљареал ама имат добра екипа и убаво ги скршија Барса :)

Toa sto go prikazaa Vilareal protiv Barselona im bese edna od najdobrite igri vo poslednive 5 godini od koga gi pratam kako klub.

Viljareal mislam deka nema da opsatne uste mn godini na vrvot zs ne se konstantna ekipa i imaat golemi padovi na igrata.Inace sega imaa mn kvalitetni igraci kako sto se Nihat,Senna,Rossi i dr i imaat sansi da napravat nesto poveke

Како и да е, Виљареал оваа година се одлични, второ место за сега, ги победија Барса 3:1, ама кога изгубија 0:5 од Реал..Ноу Комент!

bravo za vilareal otsekogas mi se simpati4ni ( a osobeno po transferot na super bob )... so ogled deka vo premiera sum za "slabite" ama "ovie" znaat da pravat "kef"
alal da im e ... a (parca ) im se pacienti si gi "guskaat" kade sto ke gi na4ekaat!!!!
samo napred !!!!!!

da i ako vaka prodolzat ke im ja zemat titulata na " vampirite " :)
napred .....
a vecer ? ....:)

Џузепе растура...ама како им го собраа на Парма

СИТУАЦИЈАТА СО АРГЕНТИНЕЦОТ БЛИСКУ ДО РЕШЕНИЕ

Рикелме може да си оди во декември

Аргентинскиот репрезентативец Хуан Роман Рикелме е слободен уште во јануарскиот преоден рок да го напушти тимот на Виљареал, соопшти претседателот на шпанскиот прволигаш, Фернандо Роиг. На тој начин би можела да се реши едногодишната блокада на релација Виљареал-Рикелме, настаната заради несогласувањата на аргентинскиот фудбалер со раководството на клубот.

"Верувам дека сите проблеми ќе бидат решени во декември. Ако најде клуб, може да си оди одовде", прецизираше Роиг.

За Рикелме веќе беа заинтересирани челниците на бразилскиот Флуминенсе, додека Виљареал има намера во своите редови да го ангажира Тиаго Невес. Рикелме ја почна професионалната кариера во Бока Јуниорс каде настапуваше од 1996 до 2003 година, по што беше член уште на Барселона и Виљареал.

Dobro ke bide ako zamine vo AC Milan.Kolku sto znam se spekulirase deka Milan ke se obide da go donese vo svoite redovi.

уште тој фали во Милан кај ќе игра на ку*ов ...
Требаше да си остане во Бока ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom