Dali mozno duri sega da svatam deka jas sum najneperverznoto sustestvo na svetov?Zarem sum dosadna vo krevet pobogu?!?Nisto perverzno ne me vozbuduva...
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
p.s. utre sum na date so crnec
I sto sea orden da ti dademe zlatna banana ako si so crnec ???
Perverzen dal sum jas sum gi izmislil perverziite... uste ko kopilj koa citav Markiz de Sad sto praele tamu u toa zamokot ... e toa e perverzija i mislam od toash se svrknav ... mada tie bea eptem hard core al se gledase nekoja zelba za zivot...
Vikaat sto e poopasno e povozbudlivo zimi sve tacno e ...
Ednash se sekavam, sekanja samo mi ostanaa znam ... dakle ednashka ebev 4 kurvi u rok od saat i pol a najvozbudlivo e sto makroto ne znaesh dal ke dojde da te zakolje... ebesh ko lud znachi.
Sve sum prael sum staval u zenskite mobilni telefoni i sum im vrtel , vibracija koja ubija toa vi e tehnika zvana HOT CALL GIRL...
porano u komunizam nemashe vibratori ama imashe djoistici od kompjuter ... stavaj im i toa i udri od pozadi neka zamislja crnci... abe na prozori sum ebel namerno da me gledaat komshiite, na most sum ebel u sred sofija na ljubavni most, mi go pushele na ulica , u kafich pun so luge sum ebel , abe perverzii ali pak ke kazam najvecha perverzija e ljubovta ... i vodenjeto ljubov ULTIMATE PLEASURE and PERVERSION... a ova so crnci ko banana girl e overated ... ke se voznesev ke recev i niv sum gi ebel
Abe drama sum da ne mi padnesh u shaki , razdevichuvam majka i kerka zaedno odednash ... ovde takov jebovec uste 100 godini ne se radja... imam mnogu za pisuenje za perverziite ama ne sakam ona dirty sex da gi ona kao kenjam ili gluposti toa e glupo... edna me terashe da ja mocham po picheto dur se drkashe ona aj dobro i toa sum prael...sve za ljubav...
Sto znam sto drugo... kuchinja ne sum ebel ednash zamalce u kriza edno ama brzo beshe majku mu ebem , mi beshe strav da ne kaze posle ipak ... koj ke gi opsluzue posle i niv...
Eh da so med ...toa e ona kao mackanje so hrana toa e dobro... go brcash u med ti go pushislatko zadovolstvo...posle ti nea u med ... brej lepota zivota...
I so sea nisto ne ebam ...jebem ti zivot u niedno vreme pisuem sto sum ebel nekad ... fuck poetska pravda li e sto li e ama ne znam ... ke moram da ebam nesto pa makar i zensko u skoro vreme ako bide perverzija nekoja ke vi pisam ...pozzzzzzzz :smir: