Никогаш повеќе нема да....

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш повеќе со никој нема да почнам прва, и никогаш повеќе нема да се зацапувам на прв поглед . . .

nikogas poveke nema da:probam droga,da igram kladilnica,da se smiram so bivsata,napravam zakonski prekrsok,i toa!!

Џабе правиме муабет.
Сум рекол дека ќе се однесувам разумно и им солам памет на другите во другите теми, но .....
Сите викаме дека сонце ќе не огрее некогаш.
Мене во овој момент ме грее (те засакав - ејјј си знаеш мала) и сега јас да солам памет на друг ? Поентата ми е - да, викаме едно, но кога ке ни се случи тоа што потајно сме го сакале - забораваме на се.Кога тогаш ќе го погазиме зборот.
Јас го газам само за вакви работи и воопшто не се каам.
Ако Ви се случуваат вакви работи - слободно газете го зборот - не знете што Ве чека утрешниот ден.

Nikogash poveke nema da si gi kinam zivcite i nema da si go unistuvam zdravjeto za nekoj sho ne me pocituva pred se kako covek!

Дека нема никогаш да дозволам на крај да биде „скршено“ ...

Затоа и сега затвореноста е приоритетна.

...rekov deka nikogas poveke nema da se vljubam vo idioti koi ne me pocituvaat koi ne me razbiraat rekov deka nikogas poveke nema da se ponizuvam za nekogo...

nikogas nema da se zljubam vo drugari na bratmi.ama koj i da mi se prisviga ispaga deka e drugar na brat mi

Никогаш повеќе нема да кажам дека некои работи нема да ги направам никогаш. Секогаш постои веројатност и околност во која ќе го погазиш она никогаш.:wink:

Никогаш нема да ја направам истата грешка.

Никогаш повеќе нема да почнувам прва караница, нешто што еднаш сум го премолчала и не сум го кажала на време нема да го кажам никогаш, нема да верувам слепо на некој кој не заслужува, нема да простувам неверство и што е најважно никогаш нема прва да попуштам.

П.С. Ама јбг никогаш не вели никогаш

Никогаш повеќе нема да избрзувам...

Никогаш повеќе нема да толку искрена како некогаш.

Вечно си ветувам и викам никогаш повеќе натоа дека нема да ги ставам другите пред себе,дека нема да се жртвувам за другите,дека ќе бидам независна од нив,дека нема да им верувам толку многу и така,ама можам да стојан зад она што го ветувам на другите,а никогаш зад она што го ветувам на себе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom