Kaко да провериш каде ти е произведен телефонот (колку е квалитетен)?

Доколку седмиот и осмиот број се 00, значи дека е произведен во оригиналната фабрика на производителот, што значи дека е со најдобар квалитет.

Самсунг д500 .

353362000087.... хехе NOKIA 7200 оргинал ми е јеееееееееее :vozbud:

Srebrenata Nokia 00, rozevata Motorola 01, rozevata Nokia 01 i srebrenata Motorola 01.Ne e loso,a?

nokia 00
motorola 01
sagem 01
motorola 01
samsung 01
jeeeeeeeeeee одлично :)

01 valjda ali spored toa sto treba da bidat prvo 123456789
a drugite vo vtoriot red.. Poim si neam
Kaj mene vo prviot red se 8 dr dole sfe..
6ta7ma i 8ma br se 001 Ali valjda 01 e.. Kako i da e SUPER :D

Nokia 6681 - 00 :oujea:

Овој даци16 да не има од тие NOKLA телефоните? :pos:

ne be imam sony ericcson w700 ama do sega dvapati mu crknuva baterijata i ednska zvucniko :(:(:( izgleda takva mi bila srekata
ps. so e ovaa rabota samo kaj mene li e 20 ili pa drugite nekat da postuvat

Ова нема шанси да е точно. Сони Ериксоно шо го купиф од Бугарија испадна дека има 01, а најквалитетнио мобилен шо сум го држел врака Нокиа 3310 испадна 20.
Нема врска ова бе со квалитетот, од кај ви се податоците. Нокиата испран е во машина за перење алишта, паѓан е безброј пати, а функционира одлично по 6-7 години користење.
Новио мобилен го зедов од Софија на промоција и најмалку очекувам да е квалитетен (иако 2 години гаранција ми дадоја).

Ако е ова точно објаснете ми како можи мобилен купен од Германија да е од Емиратите, а мобилен купен од Бугарија да е од Финска. :toe:

abe i ja sam imal nokia i sony ericsson i slusaj go ovoa NAJLOSIO nokia proizveden telefon u sveto e podobar od NAJDOBRIO sony ericsson u sveto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom