Tuning

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Ова Бравото жолтото мислам дека сега е во Битола. Последно го видов со BT таблици.

Џипот синиот го имам видено и мене искрено глупаво ми изгледа.

Wrangler-от го неам видено во живо, вака интересен е...

Има и една Хонда направено типот.

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
bravoto se vozi vo prilep od eden berber e a ko so znam deka ne e nisto pojacano vo motorot

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Бравото го имав видено во Охрид...
Но стварно човекот што ги изработува овие алал да му е. Сепак ти да направиш да наликува на охридско кајче обична боја, тоа е уметност. Да не имате инфо колку пари бара за да направи некоја шара на возило? Еве да речеме оган да нацрта :) т.е. hotroad да направи.

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
pa si vikam deka za bravoto ima zemeni okolu 1500 do 2000 eura

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
pa si vikam deka za bravoto ima zemeni okolu 1500 do 2000 eura
За цело да го среди (тоа значи од ново да го исфарба жолто и да нацрта знаменца) или само за знаменцата?

Ако е за цело, штознам не е многу земајки предвид дека има еден тон работа, но ако е само за знаменцата...

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
pa razbrav deka nekade mu ima zemeno okolu 5000 evra

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Вистина добри дела има направено... Ова Bravo-во летото беше Охрид го имам видено неколку пати, доста добар интериер има, али никаков звук немаше а мислам дека и нема некој перформанси... За звук и за перформанси добри мојме да прајме муабет за тој со Corsa-та ако го знајте!!! Јас лично се имам возено премногу јако беше, на 180 km/h со 3 брзина исклучвеше, Прилеп на трките мислам дека беше прв, али ја чукна и парче ја напрај, вистина ме нарана како развиваше и кој перформанси ги имаше али то е то...:pos2:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
abe neznam za vas. ama jas imam ogromna zelba da imam nekoe epten staro i epten krs vozilo so odvratno jaka masina.:). pa koa ke se prokurci nekoj na semafor so nekoe bmw ili mercedes so mu go kupil tato da mu go kazam vicot. nekoj ke rece deka gleam mnogu filmcinja ama neli e dobra ideja.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
abe neznam za vas. ama jas imam ogromna zelba da imam nekoe epten staro i epten krs vozilo so odvratno jaka masina.:). pa koa ke se prokurci nekoj na semafor so nekoe bmw ili mercedes so mu go kupil tato da mu go kazam vicot. nekoj ke rece deka gleam mnogu filmcinja ama neli e dobra ideja.

За колава подетално ѕирнете на првата страница од оваа тема.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
super e. pogotovo retrovizorite. mnogu merak mi praat. imav eden komsija. coekot imase staveno vo zastava 128 masina od nekoja lancia, neznam koj model tocno. od moabeti sum cul deka bila okolu 150 hp. a ja imam videno bese celosno hromirana. a 128ta bese celosno pojacana i imase i abs. e toa mnogu merak mi naprai. a soznam imam merak i za zastava101. i toa od onoj so okrugli farovi. na prv izgled normalno, a vnatre, cuvaj boze.:)
imase i uste edna 128 u dracevo isto so nekoja jaka masina,a ama coekot za greota zaboravil da gi smeni kocnicite i si gi ostail standadnite. ja iskrsi na krivinata kaj ohis. nemozel da zastane.
btw. poglednete gi klipovive.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мувимејнијак, еве една тема како за тебе... Линк. Инаку некои сопственици намерно ги мачкаат автомобилите со киселина за да `рѓосаат :) и да добијат таков “крш“ изглед, а под хауба... некои 400 коња, па и ферари може да го остави назад на семафор.

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
mnogu e jako taka da imas krs ama pod haubata da imas jako masiniste kako na brzi i furiozni tokyo drift na pocetokot ko ke se brkaat so viperot

Вистина добри дела има направено... Ова Bravo-во летото беше Охрид го имам видено неколку пати, доста добар интериер има, али никаков звук немаше а мислам дека и нема некој перформанси... За звук и за перформанси добри мојме да прајме муабет за тој со Corsa-та ако го знајте!!! Јас лично се имам возено премногу јако беше, на 180 km/h со 3 брзина исклучвеше, Прилеп на трките мислам дека беше прв, али ја чукна и парче ја напрај, вистина ме нарана како развиваше и кој перформанси ги имаше али то е то...:pos2:
ama bravoto kako so e slabo fiko ke go pomine samo e sredeno od vnatre i nadvor maxspeed 160km/h tolku niso fazla

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
tuning напиша:
ama bravoto kako so e slabo fiko ke go pomine samo e sredeno od vnatre i nadvor maxspeed 160km/h tolku niso fazla
Aм ај де и јас то се нервирам, ќе направат некоја ептен јака во екстериер и интериер, а во машината лајно, јас би прифатил јака машина а да нема некој изглед...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ех, што се нервирате... Си го има оставено фабричкиот мотор од 1.4 така да толку му е максималната. А за мотор да тјунираш богами треба да имаш длабоко џебче :)

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Ех, што се нервирате... Си го има оставено фабричкиот мотор од 1.4 така да толку му е максималната. А за мотор да тјунираш богами треба да имаш длабоко џебче :)
Абе во државава наша џабе ти е и џебот, кога нема некоја асолна гаража за такви работи:( ќе мора да одиш или Бугарија или Грција...

Kajgana Shop

На врв Bottom