Сте биле ли дискриминирани?

J

Johnny Stulic

Гостин
Прашање: Дали сте биле дискриминирани?
Oдговор: Не. Само слабаци биваат дискриминирани.
Не би рекол дека само слабаци се дискриминирани, јас секое ебано поминување на граница треба да му оставам отчет на ебаниот службеник каде и што одам со триста потврди додека колегата Американец не му го ни погледнува пасошот, ми се случило во Париз да останам на аеродром 26 часа додека сите останати културно си заминаа во хотел од причина што имам поинакво државјанство.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не би рекол дека само слабаци се дискриминирани, јас секое ебано поминување на граница треба да му оставам отчет на ебаниот службеник каде и што одам со триста потврди додека колегата Американец не му го ни погледнува пасошот, ми се случило во Париз да останам на аеродром 26 часа додека сите останати културно си заминаа во хотел од причина што имам поинакво државјанство.
Спореди ја Америка, со Македонија, искалкулирај кој е слабак, врати се, и кажи ми пак дека не сум во право.

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Ме дискриминираа порано,затоа што сум малце поцрн али не и сеа.

J

Johnny Stulic

Гостин
Спореди ја Америка, со Македонија, искалкулирај кој е слабак, врати се, и кажи ми пак дека не сум во право.
Чекај да го земам стилото и да удрам математика

USA - 300 милиони
Канада - 35-6 милиони
ЕУ држави - 500 милиони
Јапан - 130 милиони
Останати развиени земји на кој не можам да се сетам во моментот како и привилегирани персони со дипломатски пасош - 500 милиони

Тотал - 1,5 милијарди + 300 милиони од карти = 1,8 милијарди

Популација на земјината топка - 6,8 милијарди

6,8 - 1,8 = 5 милијарди слабаци вклучуваќи те и тебе ако не си нормално од Шалке 04.

Според мојава математика не си во право

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Идеш у државна и не те чешлат 3% ако не си љунга докторот се погоди албанец и нејкеше ни да погледне дојде албанец после го внесе у канцеларија на разговор и со насмевка те прака да си идеш кај друг или дома...не сум од СК и не знаев дека така идат работите..

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Паа да сум бил, али сум бегал од такви ситуации.. Зш па да и дозволам на некои да ме понижаваат и да ме дискриминираат. :smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Чекај да го земам стилото и да удрам математика

USA - 300 милиони
Канада - 35-6 милиони
ЕУ држави - 500 милиони
Јапан - 130 милиони
Останати развиени земји на кој не можам да се сетам во моментот како и привилегирани персони со дипломатски пасош - 500 милиони

Тотал - 1,5 милијарди + 300 милиони од карти = 1,8 милијарди

Популација на земјината топка - 6,8 милијарди

6,8 - 1,8 = 5 милијарди слабаци вклучуваќи те и тебе ако не си нормално од Шалке 04.

Според мојава математика не си во право

Дискриминиран си. Зашо си Слабак.
Не зборам конкретно ти, твојот мозок или мускули.
Едноставно, Нема држава што стои позади тебе, секој може да си игра курот со тебе. Шо не си играат курот со Американски државјани на граница?

M

M del Mar

Гостин
Не би рекла дека некој никогаш до сега не бил дискриминиран...и од тоа до сега што го прочитав увидов дека сите ја напоменуваат само расната дискриминација, црнци-белци...

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Да ..од тоа глупаво училиште ..од глупавите наставници ..секогаш на тест ..коа ќе ги даваат ..ја и уште неколку деца со исти поени ..нив поголеми оценки ..мене помала ..па не е фер ..се чувствувам како дискриминиран ..дур не фатам да си заминам во друго школо ...:nesum:

G

GoddessOfRock

Гостин
Вака, не верувам дека постои живо суштество кое никогаш не било дискриминирано. Па така и јас, сум била дискриминирана, но толку малку што дури и не можам да се сетам за нешто важно. Обично сум дискириминирана за некои ситници што мене дури не ми ни пречат, бидејќи не се ни навредувам за такви рботи Обично си ставам многу на а’кл за повеќето работи не се ни замарам. Не се ни жалам дека сум дискириминирана, напротив сметам дека н сум дикриминирано за ништо важно и што би ми наштетило, па гајле ми е ако ХХХ другарка не ми кажува кој и е симпатија, а на другите кжува!

@Dule@

Бананамен )))
Член од
24 ноември 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
Па види ако се најдеш во ситуација
сте со тројца двајцате се заат 5 години тебе те знаат само една се разбира ти ке бидеш дисриминиран одиш во некоја фирма нов сигурно ке бидеш дискриминиран одиш некаде во странство да работиш сигурно ке бидеш дискриминиран зашто супервајзерот ти е Филипинец и се разбира дека ке им помага повеќе на Филипинците најголем дел се такви мислам дека .
Твое е да сватиш дека дискриминацијата е составен дел од животот се е со врски скоро
и не ти се случува само на тебе туку на секој/.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ехее колку многу пати........ верувајте не е лесно да си од мало и непознато место а сакаш да стекнеш пријатели од големиве градови

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Дефинирај ми слабак?
Ако ме дискриминира некој по полова основа да не треба да променам пол за да бидам јак "маж":).
Затоа што не Пружаш отпор, или не ни можеш да пружаш отпор...
Едно е некој да има предрасуди кон тебе, едно е некој да е стереотипен за тебе, ама друго е кога некој со тоа лично ти наштетува, тоа е веќе дискриминација. Али никој неможе да ти наштети освен ако му дозволиш, а фактот дека му дозволуваш [искрено, сакал или не] те прави слабак.
Дали некој дискриминира Албанец?
Да.
Дали некој ги дискриминира, истиот албанец и брат му Калашњиков?
Не.

Во САД ги дискриминираат црнците, оние, неписмените од гето, дифтарите шо немаат леб да јадат а се шетаат у џорданки и зборат на iPhone.
Зашо никој не го дискриминира Обама?
Црнец е. Црнец претседател на САД!
Или, хм, шо не го дискриминира некој Мајк Тајсон? И он е црнец ебате, иди кажи му дека несмее да ти влезе у ресторан, или дека неќеш да му шитнеш нешо зашо е црнец, ако ти држи гз'от..

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Али никој неможе да ти наштети освен ако му дозволиш, а фактот дека му дозволуваш [искрено, сакал или не] те прави слабак.
Ќе ти влезам дома насилно и ќе те силувам. Не ми дозволуваш ама ете сум ти наштетил.
Дали некој дискриминира Албанец?
Да.
Дали некој ги дискриминира, истиот албанец и брат му Калашњиков?
Не.
Зошто тогаш истиот Албанец мафијаш со калаш се крие по камиони и шупи за да премине во друга држава. Во исто време слабак и не-слабак.
Во САД ги дискриминираат црнците, оние, неписмените од гето, дифтарите шо немаат леб да јадат а се шетаат у џорданки и зборат на iPhone.
Зашо никој не го дискриминира Обама?
Црнец е. Црнец претседател на САД!
Може го дискриминирале порано или неговиот татко. И интелектуалци биле дискриминирани.

Kajgana Shop

На врв Bottom