Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Не да се добар,одличен се...

Гац не е толку глуп да не ја искористи екипата...ќе оди Амак горе,ќе видите..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Dobri se mlad tim a procitav deka i slobodan hadzivasilev od strumica ke probat da go zemat dokolko si ja podigne dokumentacijata od STRUMICA! posebno bliznacite se dobri vojdan i damjan

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Е заради тие близнаци и ние изгубивме од Амак, ама следните две со Амак гарант ќе ги добиеме. Фени ќе го победи Амак два пати, двојно ќе ви се реваншираме.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Е дали ке го тепате на Амак двапати тоа ке се види .. Не зброувај предвреме, А близнаците Дамјан и Војдан мозат да направат несто повеке затоа ... кути и не говори предвреме :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
sekako oti ce gi tepame AMAK 2 pati do krajot 100% siguren
Ete toa e toa,zosto Feni ne samo sto ke izgubi 2ti od Strumica tuka ke izgubi i od drugi timovi ke vidite.
Citam izjavi niz Sport Emil Rajkovic siguren vo svojata ekipa,ke pobeduva,ke pobeduva,eve i vie istoto:pos2: :pos2:
Toa mi se arese na mene da se silite da se silite i na kraj ke izdisite :pos2: :pos2:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Еее ке видиме дали ке биде така. Ако и понатамошните игри се супер како денешната игра нема шанси никој со нас. Денеска Рајковиќ речиси ги проба сите играчи од нашиот тим за тоа тепаме само со 11 разлика, доколку играеме со истиот состав како што беше во првата и втората четвртина можеме и со 30 разлика да тепаме:pos2::pos2::pos2:....

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
А мислите Гац не експериментираше со играчите?
Не тепавте во подготовки, јакото маде.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Реков јас, подготовка е многу јако маде за да видиш форма на еден тим. Тогаш се експериментира со состави, се прават секакви комбинации за да се види која е најдобра. Докажавте дека имате подобар втор тим од Амак, браво за вас.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Па со нашиот прв тим ве расцепиме па Рајковиќ се одлучи да ви играјме со вториот. Ама ај да не го обрукаме Гац и он го пушти вториот состав:pos2:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Abe lozar_so_tapija sega govori govori ... No na kraj ako IZDISITE toa ke mi e zivotna zelba :pos2::pos2:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Abe lozar_so_tapija sega govori govori ... No na kraj ako IZDISITE toa ke mi e zivotna zelba :pos2::pos2:
Ке видеме кој ке се издиши. Запамти го воа и шо ми е мерак да загубите од амак уште во четврт финалето :pos2::pos2::pos2:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Ок ти запамти го ова прво скокни после кажи оп .

Ако не ме разбера кажи ке ти образложам што значи

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Струмица - Амак, хммм.. Да ви кажам право повеќе би го посакал Мзт за противник у купот отколку Амак. Незгоден противник се Амак. Нема така лесно да помине Струмица, сигурно ќе пружи силен отпор Амак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom