Мак звездЕ (Вучич/паскалин/комбуха)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
боооооооо тој драган вучич колку глупо сустество ее не ми е јасно како мози да изиграва онаков идиот послем бојан 12 (свињата) него го мразам најпојкее а емисијата му е добра замисла барем колку што гледав јас добар начин да ги искористуваат луѓето за да заработата пари

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Мак Ѕвезди - шоуто на Драган на канал 5.. Го глеа некој? Фаворити??
Има веќе ваква тема :)

Mм ја го имам глеано 2-3 пати ама не цело
Не би била толку лоша емисијата кога не би ја водел Драган :ROLL:
1. И кога би се ставиле покомпетентни луѓе во жири
2. И кога не би давале оценка за тоа како се облечени натпреварувачите
3. И кога фолк-музиката не би била застапена како можна алтернатива.

боооооооо тој драган вучич колку глупо сустество ее не ми е јасно како мози да изиграва онаков идиот послем бојан 12 (свињата) него го мразам најпојкее а емисијата му е добра замисла барем колку што гледав јас добар начин да ги искористуваат луѓето за да заработата пари
А ти очигледно си скаран со интерпункциски знаци.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
не да сум скаран пепел сум напраен ама не сум навикнат кирилично писмо да пишам зато така

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
не да сум скаран пепел сум напраен ама не сум навикнат кирилично писмо да пишам зато така
Ајде ајде малце политературно, не знаеме каде ти почнува реченица а каде ти завршува :)

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
Bogami...ne znam zoshto vo Makedonija nemozheme da napravime nekoe respektivno shou kako shto se Idol po drugite zemji, kade shto imash poshteni sudii, kade shto glasanjeto ti e besplatno, kade shto ne ti e sram da recis deka gi gledas, i shto ke ima lugje shto site besprekorno peat.
Favorit mi e deteto shto vikaat deka na Toshe zvuci, najubavo pee od site.
Ммм се сложувам.. :smir:
А инаку мене тој Влатко ми е најдобар од сите.. Другото свее тапаа..

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Емисијата не ја бива ...него дечково т.е. гласот нели ве потсека ептен на Тоше.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=P0vv2yS3kpY[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Hnk8TJkqDRo[/media]

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Емисијата не ја бива ...него дечково т.е. гласот нели ве потсека ептен на Тоше.
И мене ми наликува како гласот на Тоше, ама само НАЛИКУВА:pipi:.Инаку мислам дека е мн сладок и има убав глас и дека можел да просперира и без емисијава на Вучиќ:wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Имам гледано две изданија на циркузов, но сепак морам да признаам дека некои деца ми оставиле впечаток. Ете Влатко го спомнавте ... кога гледав баш го начекав него, а тогаш ја пееше "Има ли песна" и ме наежи и расплака. Ај песната што е убава, ај детето што прекрасно ја испеа ... незнам, одлично беше. Жалосно ќе биде ако не го прослави некој друг, дека од Драган незнам што може да се очекува ...
Но сето тоа неможам да го гледам без гнасење од "водителот". Кога настапуваат девојките, лиги од уста му течат и се дрка во зборување од попаленост по нив, посебно по тие поразголените. Од една страна разговара со нивните родители, а од друга му се дига кога ги најавува веднаш после тоа. Гад еден смрден, зошто го оставаат воопшто да води емисии со деца. Само за во затвор е, племе негово. Туку, не е тој крив ... криви се родителите што не го гледаат или го игнорираат тоа, па од пуста желба да ги турнат некаде своите деца, ги омаловажуваат и уште толку ги уназадуваат. Не мислат ваљда дека ќе напредуваат децата откако некој ќе ги види во тоа шоу ...
Како очи да немаат бре ... мој познат да видам на таа сцена, посебно девојка ако е, ќотек би и дала.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Abe emisijava ednas ja gledav na gosti poglupo neso nema!!!!!!!!
Zimi mene:pos2:
Ta vucic ta drugite so mu se vo ekipata vrska si nema so zivoto !!!!!!!!!
Toj tolku glup coek otseko tolku neprijaten i odmilen mi e da go gledam - antipaticen v kraj........
Ne znaj coeko da zboruva na TV zel se pojavuva mislam stvarno e glupa emisijava bez koncept samo da se ispej nesto turbo i da se pomini. Mislam mozi da ima luge koi sto imaat ubav glas i mozebi ova go gledaat kako sansa ama iskreno kazano emisijava e srajne:toe:

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
луѓе а што викате ние овде од форумов рокери и металци што свириме да се избациме таму и да почнеме да им свириме од нашата музика. ке им ја исклучиме струјата и ние почнуваме со Hit the Lights од Metallica:) очекувам одговори:)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
море у 3 лпм и драган и ваквите глупави емисии кои го промовираат и носат турбо фолкот...и ...упм:vozbud:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Колку и да личи лоша емисијата,сепак мислам дека е добро што има таква емисија.На тој начин се пронаоѓаат неоткриени таленти!

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
другарка ми Ангела учествува и како што глеам добро се држи за сеа :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Драганеее, ако може една грчка. Ех бе колку глупи луѓе има во државава. Ви текнува ли на Вашите 5 минути. Тука се гледа интелектот на една држава (или на поединци) кои ги има во голем број. Се палат на турбо фолк и слични срања, земале на 15 години пијат вино на јавни места и слушаат шабанарија, и ти чекаш да ни тргне државава на подобро, епа вака брат нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom