Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Ке се цитирам себеси т.е последниот мој пост од темата експериа и со тоа би ставил крај на офф-топиците во оваа тема

„Ти другар уопште не ме разбираш ама ај на кратко да се објаснам... значи ја не го кудам ајфонот туку напротив телефонот ми се допаѓа.Само сакав да кажам дека нема ништо многу повеќе или Бог знае колку подобро у него отколку у Н95 на пример.“

Kako da stavam Mp3 pesna za ringtone na iPhone, pred ovoj iPhone imav drug i mozev da stavam mp3 ringtone ama toj imase nekoe programce so ne mi teknuva kako se vika, ako znae nekoj neka pise.

за да кажете шо цени се двишат ајфоните-3г и постариот модел

3g не сум сретнал сеуште да се продава иако веќе го има во Ск, а за претходниот модел барем по оние огласи кои јас ги имам видено од 290 евра па нагоре.

кај мене 3г е 350 евра, со декодирање 450 евра.

се чека до 5 работни дена за достава на телефонот + 3 дена за декодирање.

дали знае некој каде у њујорк може да се најдe i-phone pri paid? сестра ми е таму уште неколку дена па сакам да ми купи а она нема многу време да шета и да бара па доколку и кажам каде има одма ке ми купи ај некој помош?!?!?!
фала многу :)

дали знае некој каде у њујорк може да се најдe i-phone pri paid? сестра ми е таму уште неколку дена па сакам да ми купи а она нема многу време да шета и да бара па доколку и кажам каде има одма ке ми купи ај некој помош?!?!?!
фала многу :)

3Г сеуште нема во припејд а претходниот го има во слободна продажба во секој ејплстор

Кај не најде нас баш да кажуваме во њујорк кај има телефони....

а стариот па веќе излага од продажба, се наоѓа ама премногу ретко.

новиот сеуште го нема во Америка на при пејд, барем колку што сум информиран.
во германија го има, за прилично поскапа цена од што може да се најде кај нас издекодиран на црно.

Излезе 2.0 фирмвер за ајфоунов?
во четвртокот официјално излезе 2.2. фирмвер, а од синоќа официјално и тој можам да го декодирам.

Океј, значи да се апгрејдувам :)

Го сакам iLightr, не за друго. Закон апликација :vozbud:

не се разбирам со декодирања ама ич и пошто глеам има луге шо се разбираат а читав у првите постови за декодирање на картица а не на телефон( за мене ова е нуклеарна физика) сакам да купам на старо без сим картица, ке успеам после да го приспособам да фукционира на наша мрежа???

Да, без проблем.

Ќе си ставам јас денес 2.0. Ако не успеам да го декодирам, го носам кај Некро :)

не се разбирам со декодирања ама ич и пошто глеам има луге шо се разбираат а читав у првите постови за декодирање на картица а не на телефон( за мене ова е нуклеарна физика) сакам да купам на старо без сим картица, ке успеам после да го приспособам да фукционира на наша мрежа???
најчесто половен ако го купуваш - е издекодиран, додека за декодирање на ај фоун било која верзија воопшто не е никаков проблем во моментов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom