Дај да видам цена...дали има заинтересирани за декодиран iPhone 16GB продавам цена по договор
лолз... му најде конечно дисплеј за цена пониска од 160 евра или му даде на кизо 160 евра?Кој е заинтересован за купуење ајфоун од 8ГБ трк на аЛтопазар кај другарот Орце.... за 330 евриќа може да си купи.Не е кинеска копија него е Ајфоун!!!
Незнам кое од двете е точното ал телефонот е исправенлолз... му најде конечно дисплеј за цена пониска од 160 евра или му даде на кизо 160 евра?
ВТФ!!!! леле друже тебе дефинитивно ти треба психијатриска помош ... до вчера(буквално до вчера тема икспериа) ме убедуваше дека ајфон е срање и е нула во споредба со твојата н95 и сега оп ти имаш ајфон а н95 пуф исчезна....За сите кои користат ајфоун... а не наишле... искочен е аудио боостер кој го појачува звукот на ајфоуните и на звонењето и на спикерфон.одлично бар за мене
И ја ке се извинам за моот офф-топик и прво шо ке ти кажам е да ги препрочиташ моите постови таму, второ... не побарав од тебе да ми го купиш мобилниот... и трето.. не осеќај потреба да пратиш шо праам или купуем ја.. него олабај меВТФ!!!! леле друже тебе дефинитивно ти треба психијатриска помош ... до вчера(буквално до вчера тема икспериа) ме убедуваше дека ајфон е срање и е нула во споредба со твојата н95 и сега оп ти имаш ајфон а н95 пуф исчезна....
што е наредно .....
останатите извинете за офтопикоФ...
бустерот е излезен од пред 2 месеца а моментално може да си наишол на некаков апгрејд или понова верзија ....
Ова за муабетот погоре..TrTe-MrTe напиша:нема НИШТО подобро од мојата Н95 на пример.ама како и да е не донесоа ама БАШ НИКАКОВ новитет што се однесуе на мобилната телефонија нит со првиот а ниту па со овој модел.