Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Многу (не)интересна утакмица :sport2:

Фени шампион!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Браво за играчите, браво за Лозарите, кои имаа едно од подобрите изданија оваа сезона:icon_cool

Дај кажете точен резултат....
84-68

Добро се држеа Мзт до полувремето, после Фени се стегна малце, направи солидна разлика и ја одржуваше до крајот. Најдобри кај Фени Прековиќ, Ѓуров и Гоцевски, па и Мираковски беше добар, Бошњак не беше лош, Кол просечен, Самарџиев малку послабо, Михајловски не играше заради коленото

Hm se ubavo 84-68 pobeda kako sto se i ocekuvase cestitki!
Lozari navivavte? polufinale e ebago dajte nekoja slika

Паа навивањето слабо, не им се навива на копиљациве нешто у последно време, треба да се преземат некои мерки :pishtoldz :sakas_ust

атмосферата во јасмин беше на најдолно можно ниво:kesa:и јас така се осекав некако не ми се навиваше.а лозари па не беа нешто они криви...они си почнаа да навиваат ама некако салата не ги подржа.а бе тоа е не беше интересна утакмицата.
а што знам за кол не се сложувам-ова му беше најбледо издание.и чемата слабо нешто..бошњак беше звер алал да му е на човекот не е нормален.тешко на тие што ги држе:vozbud::vozbud:
а кај мзт беше добар тој 12ката не му го знам името

Кол многу форсира шут за три, еве на оваа утакмица имаше 5 шута за тројка а не погоди ниту еден, сепак добро е шо има повеќе играчи со двоцифрен број на поени, треба да играат сите не само Кол.

Честитки за победата.Ќе има финале Работнички-Фени па ќе биде интересно:)
А како е распоредот во финалето , кој е во предност?Предност 1-0 , предност домашен терен ?

nema prednost 1-0 za nikoj tuku samo feni ima utakmica vise na domasen teren

da,prvata se igra u kavadarci i eventualna majstorka bi se igrala vo kavadarci. inaku sinoca go vidov bole jovovic,znaci stignat e u gradot :helou::helou::helou:

da,prvata se igra u kavadarci i eventualna majstorka bi se igrala vo kavadarci. inaku sinoca go vidov bole jovovic,znaci stignat e u gradot :helou::helou::helou:

Да да вчера дента пристигнал тука и сеа утре ќе видиме дал ќе играе со МЗТ во гости инаку има и пренос за утакмицата од 19 30 h ми се чине дека е али не сум сигурен да победиме утре и да си завршиме работата порано.
БТВ. Да не знае некој кога почнува финалната серија на кој датум.:salut:

Финалето почиња на 23 мај

btw, утакмицата е од 17:30, а не од 19 30 h

Денес на ракометот беше и Кифла, заедно со Преката.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom