- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 0
DA NE IMA NEKOI NOVI INFORMACII,KOJ OSTANUVA,A KOJ SI ODI
Чемата Ѓуров Прековиќ фиксно за другите не се знае ке а разбериме другата година здравје :smir:DA NE IMA NEKOI NOVI INFORMACII,KOJ OSTANUVA,A KOJ SI ODI
Ништо повели и друг патfala na informacijata:smir::smir::smir::smir::smir:
Може Гојниќ од пелистер ке го замени местото на Китот дој е добар играч многу подобар од Китот а другите пари ке се поделат некако на Кол и на Талик а така ке бидеме уште подобар состав добар е овој ГојниќОсвен Оризот и Китот друг никој не побарал исписница за Дончо и за Браун ќе се прават големи напори да се задржат и да се донесе некој поефтин добар играч тоа е тоа сеа за сеа ново нешто очекувајте во текот на идните денови најверојатно ќе испадне некоја исписница.:helou:
Jaс како што разбрав Гојниќ не бил на листата желби на Фени туку човекот пробувал да набилда цена односно сам пушта муабети дека Фени го бара барем јас така разбрав али Гојниќ од Китот дека е подобар е подобар несомнено али сега сне тенки на позиција 2 оти Оризот си замина таму требе да зејме некое србинче опасно за мали парички и евентуално Гојниќ ќе бидеме според мене далеку подобри од предходно.:helou:Може Гојниќ од пелистер ке го замени местото на Китот дој е добар играч многу подобар од Китот а другите пари ке се поделат некако на Кол и на Талик а така ке бидеме уште подобар состав добар е овој Гојниќ
za gojnik kazvaja deka ke odi feni ama pelister ke mu dael ispisnica samo ako zamine da igra vo stranstvo a ako milo za mak liga ne go pustaleJaс како што разбрав Гојниќ не бил на листата желби на Фени туку човекот пробувал да набилда цена односно сам пушта муабети дека Фени го бара барем јас така разбрав али Гојниќ од Китот дека е подобар е подобар несомнено али сега сне тенки на позиција 2 оти Оризот си замина таму требе да зејме некое србинче опасно за мали парички и евентуално Гојниќ ќе бидеме според мене далеку подобри од предходно.:helou:
Гојниќ нема договор повеќе со Пелистер му истече па така да тој може слободно да оде кај сака Пелистер нема никакви права на него повеќе а јас вчера кажав самиот дека Фени не го бара Гојниќ туку самиот играч наводно си ја кревал цената за ако веќе евентуално оде во некој друг клуб да може да калкулира со тоа како еве наводно мене ме бара шампионот и таму ми даваат повеќе пари и таму би одел инаку тој има понуда и од Украина па така да ќе видиме али ако мене би ме прашале јас би се сложил да дојде во Фени ем ефтин играч ем добар пред се поентер добар е.:helou:za gojnik kazvaja deka ke odi feni ama pelister ke mu dael ispisnica samo ako zamine da igra vo stranstvo a ako milo za mak liga ne go pustale