- Член од
- 27 март 2008
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 4
e ako de
Браво бе Банда си го дообјасна сопствениот пост ама каа ќе видам со какви сваќања се наму долу на југоисток за кошарка и ти го разбирам овој потег.:smir::pos2::pos2:ja mislam deka site so ni se nas konkurenti gi tepaa,ako ne sum greska.toa znaci deka tabelata ne se menja.opasno ce bese nekoj da ima izgubeno od niv.mislam na amak,pelister i fersped.
togas automatski niv mu se brise porazot i ce imat nekoj bod povece,ustavari eden pomalku za razlika od tie so gi tepaa so ce imat minus dva.
ne be trebase da bide u edno,ama ne znam zosto taka izbaci avtomatski spoeni mislenja.a i voa internetot nesto ne e u red ili mene taka mi se cine.djoa umesto da tepa celo vreme.:pos2::pos2:Браво бе Банда си го дообјасна сопствениот пост ама каа ќе видам со какви сваќања се наму долу на југоисток за кошарка и ти го разбирам овој потег.:smir::pos2::pos2:
sea voa e od mene ne od forumot.strajkot zavrsi.strumicani se utre na skolo.nema na koj posebno da mu objasnujme.BANDA напиша:ne be trebase da bide u edno,ama ne znam zosto taka izbaci avtomatski spoeni mislenja.a i voa internetot nesto ne e u red ili mene taka mi se cine.djoa umesto da tepa celo vreme.:pos2::pos2:
Не е у ред бе цела ден.Туку ај ако има заинтересирани да му пуштиме петиција до кабловскиот оператор да ни пушта NBA,воа не бива вака,кисниме на форум наместо да погледаме нешто поинтересно.ne be trebase da bide u edno,ama ne znam zosto taka izbaci avtomatski spoeni mislenja.a i voa internetot nesto ne e u red ili mene taka mi se cine.djoa umesto da tepa celo vreme.:pos2::pos2:
sea voa e od mene ne od forumot.strajkot zavrsi.strumicani se utre na skolo.nema na koj posebno da mu objasnujme.
a ako ni posaka uste 300 denara,so prajme?gleas i toa so go ima poarno da go nema.ja za kisnenje,ne kisnam,sekako sum sednat na kompjuterite i cackam po nesto,ama ne e loso da ima nesto poubavo za gledanje.ako nisto drugo HRT2 neka puste i zavrsil rabota.cela makedonija a gleda samo kaj nas ne.Не е у ред бе цела ден.Туку ај ако има заинтересирани да му пуштиме петиција до кабловскиот оператор да ни пушта NBA,воа не бива вака,кисниме на форум наместо да погледаме нешто поинтересно.
ете кој ги предизвикува...voa vaka ne e interesno
aj malku provokacii
kade e trojanecot?????
na cij konj java sega?
heheете кој ги предизвикува...
MORE KE GI ZGAZIME LI MZTovcite lele daj boze da dojdat via FAMLI ADAMS :se_ molam:zlo:Slabo slabo diskusiii jas mislam ke gi zgazime MZTovcite
e ako dojdat tie sigurno ke gi zgazime...:pop:MORE KE GI ZGAZIME LI MZTovcite lele daj boze da dojdat via FAMLI ADAMS :se_ molam:zlo:
Miren son "DZOBI" gi ceka hahah :pop::pop:e ako dojdat tie sigurno ke gi zgazime...:pop:
ali samo navivacite feni sekako ke tepa :tv:
daaaaaaa daaaaaaaa gi nema nesto od kaa i natepaaa i gi snemapa ako dojdat adams femili ke ima pa posle za niv :pop: a za nas
воџо, ке ме земите ли мене каа ке ги тепаме Ф.А... Баш сакам да ги видам шо фајтери се:kesa::kesa:daaaaaaa daaaaaaaa gi nema nesto od kaa i natepaaa i gi snema