city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
е вака сеа значи сте не тепале, или еден 10 ваши удриле еднаш еден наш...тепање е тоа?? за прозор реков јас...ништо не е опасно и ништо не е тешко да му скршиш на некој прозор додека он не е таму така??Дечкото во ходникот кога одеше во ВЦ прашај го како го помочаа убаво после тоа и џамовите слушам ви ги понакапале малце така да имало фурење до Скопје:pos2::pos2: А сега чекам одговор каде скапа нос твојата багра и на кого:kez:
е сеа на ислагање од сала пред нас мацко(истиот дечко што му беа удрени 2 бокса) виде еден сељо како излага со лозари маичка и му акна глава у нос..и го приведе полиција....
а по понашањето се глеа дека сте п*чки дека ако сте храбри нема да кршите прозори..автобусите нит се наши нит ние ке ги плаќаме...
кој ке ги плаќа..пак фени
додуша ние си имавме транспаренти и си ги ставивме на тие два прозора и топ ни беше..ајде сега одговори ми пошто рече сте не скапале од ќутек...колку луѓе сте тепале кажи им на сите да знаат тука
и кажи им после колку сте биле и вие..ај да видам...а сеа ми текна..на што личеше тоа бе
дојдете педери скопски!!!!!! и бегате :pos2::pos2: знаши потешки идиоти здравје
али ти пошто си неписмен за твојов ник гарант со сакал да напишеш форевер лозари али не ти текнало затоа си го стаил Together lozari