Море остај го нели гледас за се се КОНТРЕ.
Јајце ти само може да ми го:pusk:
И да не заборавиш да дојдиш у 7 на Тиквеш:kesa:
Богами како а збуца салам му а начука на Вардар инаку за гостите да кажам нешто се претежно млада екипа и сета игра се врте околи Костовски и Кирче Николовски дечките се прави ѕверови би го посакал Костовски во Фени од вториот дел оној пролетниот да дојде во нашиот состав.БТВ ќе ве молам повеќе Лозари и Фени да не ги спојувате пошто Фени си има нови навивачи под името Индустријалци.:smir:
Грешка си
Името му е ЛОЗАРИ ТРИО бидејќи се тројца
:pos2::pos2:
Koj te mraze be drugar i koj ne te seka pa ti ne odis da mu navivas na Amir doma pa da te brka.Plati si karta i mozes site da gi pcuis u salata a za pred toa koga vi davaa karti bez pari ne ste mozele da vikatae kontra nekoj clen na klubot oti ve pustile bez pari pa na glavata ce vi go izvadat toa i ce ve ucenuvat.
Банда остај а таа него кажи ми дали кај тебе у интернетот а има ПЕС 09 за плејстешн
Ако а има кажи ми колку пари е:helou:
Има ли лозари на Пелистер - Вардар? Зошто има закачено транспарент Лозари.
Да да
Правите Лозари бевме 11 души а имаше и од тие што не се веќе Лозари т.е се на се 22-3
Многу јако си поминаме.....мафијата каа запали преку 30 бакли тогаш здивеме и до крајот навиваме
А исто така и напраив муабет со Дарквокер и ми кажа дека вчера те приведиле џандарите
:pos2::pos2:ноу џастис ноу пис фак да полис
Чкембари беа повеќе од 1000 души......
И кај Комити имаше исто знаме како нашето Кавадарци само во црвено црна позадина а тоа е само еден човек(брат на наш член):tv: