Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
8 јуни 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
strumica bila evropa , strumica vaka strumica naka , oni bile najjaki vamu namu , abe seta e gabe sea , Feni e shampion i strumicani ne mozat da mu se fanat na kavadar4ani i drugata godina u bibl ligata ce vi dokazime :mist:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Offtopic:
Прашање до модераторите:
Зошто толерирате ЛИЧНИ НАВРЕДИ на овој подфорум, со оглед дека има мин. 1 модератор од Струмица и секако еден админ (кој воедно многу го почитувам) не ми е јасно дали имате двоен аршин во однос на ЛИЧНИТЕ НАВРЕДИ.

Ако се прашувате за што...прочитајте ги 6-7 последни постови на девојченцето што се замислува навивач.

Фала многу

ЕДИТ: Кој си ја има мувата на капата сам се препозна :)

Одговор: Не да ќутиш, биди цивилизирана, зборувај со аргументи не со лични навреди

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Шо се бунате незнам на нашта тема посераате се провоцираќи и па ништо шо сакате оште? Да не банират сите па вие да серете по нашта тема?

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
sekoj si ima svoe mislenje i mislam deka taj forum e za toa sekoj da si kaze sto misle i kako gi sfajke rabotite...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
sekoj si ima svoe mislenje i mislam deka taj forum e za toa sekoj da si kaze sto misle i kako gi sfajke rabotite...
Точно е тоа де, но изрази си го мислењето доколку е во склоп со темата, ако доаѓаш тука да тропаш глупости и да правиш муабет како за малоумни поарно не ни иди, оти ќе предизвикаш револт кај останатите членови и ќе те отерат у ПМ па после ќе плачиш дека те вреѓат, епа ќе те вреѓат, кој е будала да трпе срање од некој друг.

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
ostajte ja sladurce!!saka da si provocira.a nie mozeme da i dademe nekoja paricka da ide do kavadarci za da go podzabrisuva trofejot na FENI.moze i kaj donald cole da pomine da izigrava''izabela''.:love2:ne prasuvajte sto sakam da kazam zatoa sto tuka ke go razberat samo tie od kavadarci.:je:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
ej izabela usvari sladurce ma mnogu si jaka.usta imas kako na kaliopi!!a pamet kako na kolibri.p.s;ako veke se vregame!!:toe:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ЛОЛ, ЛОЛ дека ојдевте бе аХАХАХХАХАХАХХА
Абе темава ви е Фени Индустри вие карате се :pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
EE повторно почнаа кога нема кошарка само провокаци,вреѓања тоа од некои нови неискалени членови на форумов и сега цело лето нема да ми се влегува на темава пошто веќе нема да се зборува за кошарка туку кој каков бил и што бил СРАМОТА ај доста ставете крај на оваа драма заврши сезоната Фени зеде двојна круна и тоа е тоа неможе ништо да се смене дај зборете за клубовите што планираат во иднина некои нови играчи распади нови спонзори планови за идната сезона БИбЛ итн итн еден куп теми на разговор за кошарка вие се фативте да се карате ајде со овој пост нека биде крајот на овој тажен апсурд.

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
emi gluposti so moze da e...aj ukluci se na msn i ke ti kazam:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom