Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
da de vie ne ste seljaci... idame vo kavadarci eden tip si vadi kurot i nakaj nas pokazuva.. ovaa ne e seljak?hhaha
Ти па ти па има ли поголеми сељаци од нив? Нели глееш мака и е оти изгубии и оти играјачите и судиите ги мајааме со шишина :yea:

lollllllllllll de prven pomisli,pa posle kazi,se dokazate kako teski seljacista,dojdite vo sreda i ke vidite kako se naviva za sampionskiot tim i kako se dobiva titula

celo vreme sudite bea na vasa strana no na krajot ve zaebevme mnogu gadno heheh se gledame vo sreda ajde strumicoo

aj pozdrav do site ja zaminav ... edno da se znae FENI IS THE CHAMPION

da de vie ne ste seljaci... idame vo kavadarci eden tip si vadi kurot i nakaj nas pokazuva.. ovaa ne e seljak?hhaha

Тоа ли ти беше настан на денот? За тоа ли им раскажуваше на дручарчињата у школо цел ден?
Тоа што вие го направивте беше многу посрамно од горенаведениот пример, ама ти си доволно прост за никогаш да не го сватиш тоа.

Ти па ти па има ли поголеми сељаци од нив? Нели глееш мака и е оти изгубии и оти играјачите и судиите ги мајааме со шишина :yea:
uste pa e gord na toa a bre dete dete se gleda deka ne si zrel
iako imam skoro 16 ti da imas i 26 jas ke bidam pozrel od tebe.....ti ipak imas selsko nesto vo tebe

Во сала се навива, на пасиште со овци се мава по нив со камења и со стапови, па сеа ти сам заклучи за кај сте.

abe imate 100 kuki i 3 zgradi novo selo e po golemo od kavadarci!!!

lollllllllllll de prven pomisli,pa posle kazi,se dokazate kako teski seljacista,dojdite vo sreda i ke vidite kako se naviva za sampionskiot tim i kako se dobiva titula
Зошто бе и у среда ли ќе се игра??? Па победивте 4-1 за вас зошто и во среда да се игра???

abe imate 100 kuki i 3 zgradi novo selo e po golemo od kavadarci!!!
Ејј не го потценуви Ново Село не само шо е поголемо туку и 100 пати е поубаво од кавадарци у кавадарци нема ништо туку ај не е за тва темата да не одеме у оф топик..

И у Њујорк да ве пуштат да живеете, СЕЉАЦИ У КРВ СТЕ!!!
СЕЉАК ЈЕДНОМ СЕЉАК ЗАУВЈЕК!!!!

Ej стига со офф топици ... Туку кажете за овој Brown? Ако не го исклучат нашите ќе треба да не играт ! ! ! Тој ѓуптин ја направи целата збрка ! ! ! Али иначе си изеде едно 15 шишиња во главата ... а на Амирчо у главата го погодија со дрвото што чукат на тапан :pos2::pos2::pos2:

Ej стига со офф топици ... Туку кажете за овој Brown? Ако не го исклучат нашите ќе треба да не играт ! ! ! Тој ѓуптин ја направи целата збрка ! ! ! Али иначе си изеде едно 15 шишиња во главата ... а на Амирчо у главата го погодија со дрвото што чукат на тапан :pos2::pos2::pos2:

Мајку му је*&м на Браун. Плаче како момичка и бега во соблекувалната и топката га мајна у публиката.
Треба да се среќни шо поминаа само со градушката. Ептен провоцират.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom