Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
MZT SEKAKO GUBE SAMO NE SE ZNAE SO KOLKU RAZLIKA CE IZGUBE INACE AKO IZGUBE FENI I JAS NE SE POJAVUVAM NA FORUMOV INACE SE IMAM OBLOZENO SO AJLE DECA ZA UTAKMICATA SO MZT NA FORUMOV

lozar kavadarci povece ne pisi tekstovi so 2 zbora nego prasaj si go na privatni poraki i ne pisi povece taka na forumov dogovoreno

У сабота у 19.00 почнуе утакмицата, кој сака да се запива може да дојде и порано :icon_lol:

У сабота у 19.00 почнуе утакмицата, кој сака да се запива може да дојде и порано :icon_lol:

Види Ристе брат у колку саато у сабота..ќе влеваме у салата и на кој влез ај поздрав..мислам на навивачите.

Фан клубов служи само за пцуење изгледа
Ami taa e nema razbiracka so deckive od FA i taa e ako se praaat oni ni vaka ni naka pojma nemat ali aj ce vidime moze ce se upravat i ce pocnat da pisat ona so treba da se pise vo vrska so forumot a ne gluposti i deka nema da provocirat so tesko veruvam deka ce se dese toa ali aj ce vidime moze ce se smirat momcite:smir: :smir: :smir: :smir: :smir: :smir: :smir: :smir:

radical boy po kolku kura pusis na den? i kolku sperma ti tece u ustata? izgleda nogu i zaradi toa si tolku mutav kako majkati so ne znaese od kaj i fure dodeka a onaduvase. biva li vaka? ako tepa feni u sabota ojte u p.m. i nitu ednas da ne dojte na forumot,a ako tepa mzt jas NIKOAS VICE NEMA DA VLEZAM NA KAJGANA FORUMOT. ok? a mzt ako izgube posto ste glupi ne razbirate samo trgnite se od forumot na feni.

Пушам само 10 кура помалку од сестра ти, пошто сестра ти пуши по 10 дневно, израчунај, ваљда знаеш до 10 математика, по колку пушам јас...

Во каков очај сте вие доведени лелеле. Фени има 45.000 евра месечен буџет, Мзт има 7.500, голем кур ако не победи сред Кавадарци....а и каде гледаш некој што е уверен дека Мзт ке победи? Еве јас ти кажувам дека нема да се тргнам од форумот....само те молам немој да има последици и за мене :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

moer so e voa daaa vidi muabeti daaa sal za kurevi,majki i sestri ima drugi temi za toa pisite tamu a ne tuka

Ami taa e nema razbiracka so deckive od FA i taa e ako se praaat oni ni vaka ni naka pojma nemat ali aj ce vidime moze ce se upravat i ce pocnat da pisat ona so treba da se pise vo vrska so forumot a ne gluposti i deka nema da provocirat so tesko veruvam deka ce se dese toa ali aj ce vidime moze ce se smirat momcite:smir: :smir: :smir: :smir: :smir: :smir: :smir: :smir:

Јас лично за мене ке ти одговорам, додека вие пишувате во овој стил, не очекувајте да добиете одговор во поинаков стил. Така да, кој што си сеел, тоа ќе си жнее....впрочем кој сум јас да ви ја кажуваа оваа погооврка, јас само теоретски ја знам, додека вие секоја година имате практични примери директно поврзани со поговорката

Јас лично за мене ке ти одговорам, додека вие пишувате во овој стил, не очекувајте да добиете одговор во поинаков стил. Така да, кој што си сеел, тоа ќе си жнее....впрочем кој сум јас да ви ја кажуваа оваа погооврка, јас само теоретски ја знам, додека вие секоја година имате практични примери директно поврзани со поговорката
GLUCO GLEDAS ODMA POCINJA DA VREGAS AJ PRESTANI JAS ZNAM OTI VIE I SAMITE ZNAITE DEKA CE IZGUBITE I DEKA CE BIDE 3-0 VO POBEDI ZA NAS SE DO DUELOT VO SKOPJE KOGA CE IZGUBITE I SO 4-0

ok radical ama numu posle da mi placis picka ti majcina a inaku na majkati i na sestra ti licno JAS IM GO TECAM PICKA TI MAAAAJCINA. ne znais za so da prais muabet odma pocnuis da pcuis. pcuj si na mzt forumot ne tuka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom